Αν δεν μπορείς να αγοράσεις μία Ferrari… ζωγράφισέ την!

default image

Διαβάστε πως ένας άνδρας απέκτησε το αυτοκίνητο των ονείρων του, χωρίς να πληρώσει τίποτα

Το όνειρο της ζωής σου είναι να αποκτήσεις μία κατακόκκινη Ferrari, αλλά τα οικονομικά σου είναι τόσο χάλια που αυτή η σκέψη δε θα υλοποιηθεί ποτέ; Μην απελπίζεσαι και ακολούθησε το παράδειγμα ενός καλλιτέχνη στην Αγγλία.

Σκεπτόμενος ότι ποτέ δε θα ”γεμίσει” το γκαράζ του με την αγαπημένη του Ferrari, αποφάσισε να τη… ζωγραφίσει στην πόρτα της εισόδου του.

Ο λόγος για τον 32χρονο Chris Smart, από το Bishopstoke, ο οποίος πέρασε δύο εβδομάδες ζωγραφίζοντας με χρώματα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες,  κάθε λεπτομέρεια του αγαπημένου του αυτοκινήτου την πόρτα του γκαράζ του.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει ακόμα και τους πραγματικούς ιδιοκτήτες.

Ο Chris Smart έχει σπουδάσει στη σχολή καλών τεχνών και είχε έρθει η ώρα να κάνει πράξη όλα όσα έμαθε. ”Μισούσα αυτή την άσπρη πόρτα, ήταν τόσο βαρετή” δηλώνει ο ίδιος στη Daily Mail.

”Ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα μία φωτογραφία και πήρα την ιδέα. Πάντα αγαπούσα αυτό το αυτοκίνητο και ποτέ δε θα το αποκτήσω, εκτός και αν κερδίσω το λαχείο” λέει αστειευόμενος ο 32χρονος.

Η σύζυγός του Kerry δηλώνει ότι ο άνδρας της απέκτησε την καλύτερη παρηγοριά, αν και καλύτερο θα ήταν να είχαν μία πραγματική στο γκαράζ τους.

Η ρεαλιστική τρισδιάστατη απεικόνιση έχει γίνει πόλος έλξης στην περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα