Απίστευτο: Είδε εφιάλτη και κατάπιε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Απίστευτο: Είδε εφιάλτη και κατάπιε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της
FACEBOOK

Δύσκολες στιγμές έζησε μία 29χρονη Αμερικανίδα, όταν μετά από εφιάλτη συνειδητοποίησε πως κατάπιε στον ύπνο της το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Μία Αμερικανίδα, η 29χρονη Τζένα Έβανς, ονειρεύτηκε πως βρισκόταν με τον αρραβωνιαστικό της, Μπομπ, σε ένα γρήγορο τρένο και πως την ανάγκασαν "κάποιοι κακοί" να καταπιεί το δαχτυλίδι της προκειμένου να σώσει την ίδια και τον Μπομπ.

Όταν όμως ξύπνησε είδε έναν μεγαλύτερο εφιάλτη: Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της έλειπε! Αμέσως συνειδητοποίησε τί είχε συμβεί, ξύπνησε τον Μπομπ και πήγαν στο νοσοκομείο.

ADVERTISING

Η ακτινογραφία έδειξε ότι όντως μέσα στο στομάχι της υπήρχε το δαχτυλίδι 2.4 καρατίων και οι γιατροί τη συμβούλεψαν να υποβληθεί σε επέμβαση για να το αφαιρέσουν. Όπως η ίδια εξήγησε, της ζητήθηκε προηγουμένως να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα σε περίπτωση που πέθαινε.

"Ξέσπασα σε λυγμούς γιατί μου φαινόταν πολύ τρελό άμα πέθαινα γι' αυτόν τον λόγο. Περίμενα σαν τρελή αυτόν τον αρραβώνα και θα παντρευτώ τον Μπόμπι Χάουελ", δήλωσε.

Ευτυχώς η επέμβαση ήταν επιτυχής. "Ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη επειδή δεν ήξερα αν μπορώ να το κοιτάζω και να το εκτιμάω πλέον με τον ίδιο τρόπο", ανέφερε η 29χρονη.

Πηγή: 

BBC

SHARE:

24Media Network