Πορνοστάρ αποκαλύπτουν τo ρεκόρ σκηνών που έχουν κάνει σε μια μέρα

Πορνοστάρ αποκαλύπτουν τo ρεκόρ σκηνών που έχουν κάνει σε μια μέρα

Άντρες και γυναίκες πορνοστάρ αποκαλύπτουν τα ρεκόρ που έχουν πιάσει πάνω στα επαγγελματικά γυρίσματα τους (Vid)

Είναι μια σκληρή, εξαντλητική δουλειά αυτή του επαγγελματία πορνοστάρ.

Η εταιρεία Wood Rocket "τρέχει" τη σειρά βίντεο "Ask A Porn Star". Αυτή τη φορά, η υπόθεση εργασίας είναι η εξής. "Οι περισσότερες σκηνές σεξ που έχει κάνει μέσα σε μια ημέρα".

Η Aubrey Snow αποκάλυψε πως έχει γυρίσει εννέα σε μία μέρα. Τέσσερα on camera show το πρωί, ένα γύρισμα το μεσημέρι, κι ακόμα τέσσερα το απόγευμα. Η Claire Robbins ανέφερε πως έχει κάνει σεξ για "επαγγελματικούς λόγους" για 18 ώρες σερί. Η Allie Haze είπε από τη δική της μεριά πως η ζωή ενός πορνοστάρ είναι πραγματικά "κουραστική". "Εδώ στην Αμερική ένα τυπικό γύρισμα κρατάει από τέσσερις μέχρι έξι ώρες. Αν είναι σειρά σκηνών, μπορεί να είναι και δώδεκα συνεχόμενες ώρες", πρόσθεσε. Υπερωρίες δηλαδή.

Ο Shane Diesel πάντως λέει πως δεν μπορεί να γυρίσει περισσότερες από δύο σκηνές την ημέρα ενώ οι Violet Monroe και Anikka Albrite παραδέχθηκαν πως δεν αντέχουν περισσότερες από τρεις σκηνές τη μέρα.

Τέλος, η Rain DeGrey ανέφερε πως πήγε με τρεις άνδρες μέσα σε μία ημέρα, και πως αυτό δεν είχε να κάνει με επαγγελματική αιτία. Άλλο δουλειά, άλλο ευχαρίστηση κοινώς.

SHARE: