Αυτιάς σε Πέτσα: “Τα αναδρομικά θα είναι πέτσα σκέτη ή θα έχουν και κρέας πάνω;”

Αυτιάς σε Πέτσα: “Τα αναδρομικά θα είναι πέτσα σκέτη ή θα έχουν και κρέας πάνω;”

Πρωινά λογοπαίγνια από τον Γιώργο Αυτιά που είχε καλεσμένο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσο, κάνοντας δύο απόπειρες για χιούμορ με το επίθετό του.

Του λογοπαίγνιου έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, εκεί όπου καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου ήταν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αναλύοντας λίγο από όλα: Αναδρομικά συντάξεων, Σύνοδο Κορυφής, ελληνοτουρκικό κ.α.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής είχε όρεξη για πρωινό χιούμορ, κάνοντας και επίδειξη της έφεσης που έχει στα λογοπαίγνια, με το πρώτο να πέφτει στο τραπέζι με το καλημέρα. Από την πέτσα δηλαδή.

Ο Γιώργος Αυτιάς, καλημέρισε τον Στέλιο Πέτσα, κάνοντας την πρώτη ερώτηση σχετικά με τα αναδρομικά που αναμένουν οι συνταξιούχοι, για τα οποία ρώτησε: “Τα αναδρομικά θα είναι πέτσα σκέτη ή θα έχουν και κρέας πάνω”;

Μάλιστα, επειδή -όπως αποδείχτηκε- το “όποιος καεί με τον χυλό φυσάει και την… πέτσα”, στο κομμάτι του χιούμορ δεν φαίνεται να αφορά τον πολύπειρο δημοσιογράφο, υπήρξε και δεύτερο “χτύπημα”.

Ιδού:

Να ‘χαμε χίλια… Αυτιά να ακούγαμε κι άλλα τέτοια!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα