Χαμός στον Alpha: Έκανε το Deal της ζωής του – Δείτε πόσα κέρδισε

Χαμός στον Alpha: Έκανε το Deal της ζωής του – Δείτε πόσα κέρδισε

Ο Λάζαρος έκανε τις κατάλληλες κινήσεις, πήρε τις καλύτερες αποφάσεις και υπήρξε απόλυτα τυχερός, με αποτέλεσμα να κερδίσει 35.200 ευρώ στο τηλεπαιχνίδι "Deal" με τον Χρήστο Φερεντίνο. Ποιες ήταν οι επιλογές του.

Ένα καταπληκτικό χρηματικό deal έκανε ο παίκτης της Τρίτης στο ομώνυμο τηλεπαιχνίδι “Deal” που παρουσιάζει στον Alpha ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Λάζαρος έκανε τις κινήσεις του και όλες αποδείχτηκαν κατάλληλες, αφού στάθηκε πολύ τυχερός και κατάφερε να κερδίσει 35.200 ευρώ!

Συγκεκριμένα, όταν ο παίκτης έμεινε με τρία κουτιά τα οποία είχαν 50, 20.000 και 60.000 ευρώ, ο τραπεζίτης του πρόσφερε 16.200 ευρώ, τα οποία απέρριψε.

Έπειτα, ανοίχτηκε το κουτί 13, που αποδείχτηκε πως είχε μέσα τα 50 ευρώ και αμέσως χάρηκαν όλοι στο πλατό, αφού το μικρό ποσό έφυγε από τη μέση.

Στη συνέχεια, όταν ο Λάζαρος έμεινε με τα 20.000 και τα 60.000 ευρώ, ο τραπεζίτης του τηλεφώνησε και του προσέφερε 35.200 ευρώ για να πουλήσει το κουτί του.

Ο παίκτης αποδέχτηκε την προσφορά και, όπως είδαμε, πήρε την καλύτερη απόφαση και έκανε το καλύτερο Deal, καθώς πούλησε το κουτί που περιείχε 20.000 ευρώ.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα