Χάρτης: Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Χάρτης: Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

Η υπηρεσία Information is Beautiful εκμεταλλεύτηκε στοιχεία από έρευνες που πραγματοποίησαν το τρέχον έτος το Reuters, το Forbes, το World Bank, μέχρι και η CIA και  και έφτιαξε έναν χάρτη που δείχνει σε τι είναι καλύτερη κάθε χώρα.

Χάρτης: Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Η Ελλάδα για παράδειγμα αναδείχτηκε η πρώτη χώρα στην κατανάλωση και την παραγωγή τυριού και η αλήθεια είναι πως μια αδυναμία στη φέτα και γενικά στα τυριά την έχουμε.

Παράλληλα, οι ΗΠΑ βγήκαν πρώτες στα δεκάδες e-mails που σπαμάρουν τους λογαριασμούς μας με άχρηστες πληροφορίες και ενημερώσεις. Την ίδια στιγμή, η Γερμανία έχει φτιάξει τα καλύτερα διαβατήρια, ενώ η Ολλανδία λατρεύει τον καφέ, τον οποίο καταναλώνει με μανία.

Ο ίδιος χάρτης δείχνει πως η Μεγάλη Βρετανία είναι αυτή που βγάζει τους περισσότερους εκατομμυριούχους στον κόσμο. Παράλληλα, η Ρουάντα καταλαμβάνει μια πρωτιά που κανείς δεν θα την πίστευε, καθώς έχει τις περισσότερες γυναίκες στο κοινοβούλιό της.

(ΠΗΓΗ: informationisbeautiful)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χάρτης: Πού θα 'χωρέσει' ένα επιπλέον δισεκατομμύριο που θα προστεθεί στον παγκόσμιο πληθυσμό;

Χάρτης: Η Ευρώπη των αυτοκτονιών

Ο χάρτης των καρτέλ του Μεξικού

SHARE:

24Media Network