Δυο ρακούν μπήκαν σε τράπεζα και δεν είναι ανέκδοτο

Δυο ρακούν μπήκαν σε τράπεζα και δεν είναι ανέκδοτο

Ένα ζεύγος ρακούν μπήκε σε τράπεζα των ΗΠΑ με κινηματογραφικό τρόπο και έκοβε βόλτες στα γραφεία.

Δύο ”διαφορετικοί” εισβολείς μπήκαν σε μια τράπεζα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας μία μέθοδο κλεμμένη από τις ταινίες.

Σύμφωνα με τον Guardian ένα ζεύγος ρακούν, το οποίο σύρθηκε κατά μήκος των αεραγωγών και στη συνέχεια έπεσε μέσα από τα πλακάκια οροφής στο πάτωμα, έκοβε βόλτες στα γραφεία της τράπεζας.

Τα ρακούν πιάστηκαν στη φωτογραφική μηχανή ενός πελάτη που παρατήρησε την εισβολή, ενώ τραβούσε χρήματα έξω από την τράπεζα στο Redwood City, ανέφερε η ABC Eyewitness News.

Στις φωτογραφίες, τα ρακούν φαίνεται να βολτάρουν γύρω από τις αίθουσες και να κάθονται σε ένα γραφείο. Σε μία από τις εικόνες, ένα από τα ρακούν (που φαίνεται να είναι ο ηγέτης) κρατά το πόδι του, προφανώς για να κατευθύνει τον συνεργό του στον επόμενο στόχο μέσα στην τράπεζα.

Δυστυχώς για το ζεύγος, κάποιος ενεργοποίησε τον συναγερμό και κάλεσε την Εταιρεία για την Πρόληψη Άγριων ζώων (SPCA).

«Δεν καλείται κάθε μέρα μια οργάνωση ζώων να κληθεί να ασχοληθεί με ένα τέτοιο περιστατικό, αλλά δεδομένου ότι οι ”εισβολείς της τράπεζας” ήταν ζώα της άγριας ζωής, ήμασταν πράγματι οι κατάλληλοι ανταποκριτές», ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της SPCA, Buffy Martin.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα