Έφτιαξε αυτοσχέδιο όπλο με προϊόντα που αγόρασε στα... Duty Free

Έφτιαξε αυτοσχέδιο όπλο με προϊόντα που αγόρασε στα... Duty Free

Αμερικάνος προγραμματιστής απέδειξε ότι παρ' όλα τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια, μπορεί να κατασκευάσει φονικά όπλα από υλικά που πωλούνται ελεύθερα και να τα μεταφέρει μέσα στο αεροπλάνο (Pics+Vid)

Με προϊόντα που πωλούνται από καταστήματα μέσα στο αεροδρόμιο μπορείς να κατασκευάσεις ένα όπλο, να το περάσεις από έλεγχο χωρίς να το αντιληφθεί κανείς και να τρομοκρατήσεις πλήρωμα και συνεπιβάτες.

Ο Προγραμματιστής Evan Booth  από το Greensboro της  North Carolina απέδειξε ότι μπορεί να κατασκευάσει ένα φονικό όπλο από πράγματα που πωλούνται ελεύθερα στα Duty Free του αεροδρομίου.

Έφτιαξε αυτοσχέδιο όπλο με προϊόντα που αγόρασε στα... Duty Free
© TERMINAL CORNUCOPIA

Ο νεαρός ο οποίος έχει Μάστερ στα ψηφιακά μέσα  αναφέρει ότι ξεκίνησε την σχεδίαση όπλων όταν τα αεροδρόμια έβαλαν σαρωτές σώματος και έκαναν πιο αυστηρό τον έλεγχο των επιβατών.

Μετά από μελέτη διαπίστωσε ότι δεν ήταν μόνο σε θέση να δημιουργήσει ένα πυροβόλο όπλο, αλλά κατάφερε επίσης να κατασκευάσει μια σειρά από θανατηφόρα όπλα τα οποία παρουσιάζει στην ιστοσελίδα Terminal Cornucopia.

Σε μια προσπάθεια να κερδίσει κάποια κονδύλια για την έρευνα του κοινοποίησε τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων του στο FBI και τη CIA πριν τα αναρτήσει στο διαδίκτυο.

Πηγή:Dailymail

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

passing through airport security

SHARE:

24Media Network