Ένοπλη ληστεία για κλάματα - Κλέφτης αφοπλίστηκε από θύμα "υπερήρωα"

Ένοπλη ληστεία για κλάματα - Κλέφτης αφοπλίστηκε από θύμα "υπερήρωα"

Δείτε την αποτυχημένη απόπειρα ληστείας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (Vid)

Ένα συγκλονιστικό και ταυτόχρονα αστείο - εκ του αποτελέσματος - βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης.

Στο πλάνα που καταγράφηκαν το περασμένο Σάββατο από κλειστό κύκλωμα καμερών, διακρίνεται ένας περαστικός ο οποίος έχει μόλις "σηκώσει" χρήματα από παραπλήσιο ΑΤΜ. Ξαφνικά, εμφανίζεται ένας ένοπλος άνδρας, ο οποίος με την απειλή καραμπίνας προσπαθεί να τον ληστέψει.

Ο περαστικός όχι μόνο δεν τα χάνει, αλλά με μια αιφνιδιαστική κίνηση αφοπλίζει τον επίδοξο δράστη της ληστείας και αρχίζει να τον κυνηγάει με την καραμπίνα ανά χείρας.

Η συνέχεια ανήκει σε ταινία του Hollywood. Δευτερόλεπτα μετά τον αφοπλισμό του δράστη, ο οποίος είχε προλάβει να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο του νεαρού θύματος του, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έτσι ώστε εκείνος να μπορέσει να διαφύγει. Ο οδηγός του οχήματος είπε στο θύμα, "δώσ' του το όπλο για να πάρεις πίσω το τηλέφωνο σου".

Ο νεαρός τότε χρησιμοποίησε το κοντάκι της καραμπίνας για να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου αναγκάζοντας τον οδηγό να επιταχύνει και να εξαφανιστεί.

Οι Αρχές  έδωσαν το βίντεο στη δημοσιότητα για να αναγνωριστεί από το κοινό ο αποτυχημένος κλέφτης.

Πηγή: Gawker

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Armed robbery

SHARE: