Επική αερομαχία: Ρωσικό Su-35 vs αμερικανικού F-16

Επική αερομαχία: Ρωσικό Su-35 vs αμερικανικού F-16

Ο "ρώσος μαχητής" Su-35 "κοντράρεται" με έξι F-16 των Thunderbirds - Δείτε τους εντυπωσιακούς ελιγμούς

Το Lockheed Martin F-16 Fighting Falcon είναι το σήμα κατατεθέν της αεροπορίας των ΗΠΑ. "Απέναντι" του, το αντίπαλο δέος είναι το Sukhoi Su-35 του ρωσικού στρατού.

Στα παρακάτω πλάνα, το καμάρια της αμερικανικής και της ρωσικής αεροπορίας επιδίδονται σε εντυπωσιακές επιδείξεις, εκτελώντας τη "μανούβρα" Pugachev’s Cobra.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι U.S. Military Technology, παρουσιάζοντας την ευελιξία των δύο μαχητικών:

Για την ιστορία, η Pugachev’s Cobra έγινε γνωστή όταν εκτελέστηκε το 1989 στην διάρκεια της αεροπορικής έκθεσης Le Bourget από τον χειριστή Viktor Pugachyov. Η μανούβρα θύμιζε φίδι κόμπρα όταν σηκώνει το κεφάλι του όταν επιτίθεται.

Επική αερομαχία: Ρωσικό Su-35 vs αμερικανικού F-16

Σημείωνεται ότι οι Thunderbirds είναι η Μοίρα Αεροπορικής Επίδειξης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, η οποία περιοδεύει τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο εξωτερικό δίνοντας επιδείξεις. Οι Thunderbirds χρησιμοποιούν δώδεκα αεροσκάφη F-16 Fighting Falcon και έχουν έδρα την αεροπορική βάση Νέλλις στην Νεβάδα.

SHARE:

24Media Network