Επικός γάμος: "Πεδίο μάχης" η τελετή. Σούπερ ήρωες εισβάλλουν στο χώρο

Επικός γάμος: "Πεδίο μάχης" η τελετή. Σούπερ ήρωες εισβάλλουν στο χώρο

Τι γίνεται όταν ένας δημιουργός βιντεοπαιχνιδιών αποφασίζει να μετατρέψει τον γάμο του σε "πίστα" παιχνιδιού. Ήρωες ξεπηδούν από παντού και η μάχη ξεκινά (Vid)

Ο έρωτας είναι ένα συνεχές πεδίο μάχης, γραφικό ναι ναι αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Αυτό μάλλον είχε στο μυαλό του ένας δημιουργός βιντεοπαιχνιδιών από τη Φλόριντα, ο οποίος μετέτρεψε τον γάμο του σε "πεδίο μάχης" με σούπερ ήρωες να ξεπηδούν από το πουθενά στο χώρο, ξαφνιάζοντας τους καλεσμένους.

Ο Adam Bohn και η σύζυγός του Michelle Cheng κάλεσαν στον γάμο τους σούπερ ήρωες, ιππότες, νίντζα κά., μετατρέποντας την τελετή σε "πίστα" βιντεοπαιχνιδιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παπάς ρώτησε αν κανείς έχει αντίρρηση στο να γίνει αυτός ο γάμος. Τότε έγινε το έλα να δεις, με ιππότες και σούπερ ήρωες να εισβάλλουν στο χώρο

Αρχικά, ο γαμπρός, ντυμένος ιππότης παλεύει με έναν άλλο ιππότη για να προστατεύσει την νύφη, και να τη κερδίσει ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται νίντζα. Τότε μια παράνυμφος ρίχνει  κάτω έναν νίντζα ενώ άλλη μια παράνυφος εξουδετερώνει έναν άλλο πετώντας του μια βαλίτσα στο κεφάλι.

Επικός γάμος:

Την εμφάνισή του κάνει επίσης ο Iron man, ο οποίος ζητάει από τον γαμπρό να τον συνοδεύσει σε μελλοντικές μάχες ενάντια του εγκλήματος. Τότε τον ανταγωνισμό του Iron Man δέχεται ο Batman ο οποίος προτείνει στον γαμπρό να συνοδεύσει εκείνον και όχι τον Iron Man, όπου θα μάχονται τους κακούς και θα περνάνε καλά.

Ο γαμπρός όμως αρνείται και λέει πως πρέπει να παντρευτεί την καλή του.

Και εκεί που οι καλεσμένοι νόμιζαν ότι το σόου έχει τελειώσει έρχεται ο μάνατζερ του ξενοδοχείου και ζητά από όλους να φύγουν, και εξαπολύει απειλές σε όσους δεν αντιμετωπίσουν τους υπαλλήλους του.

Τότε το ζευγάρι τους "νικά", ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης και ο γαμπρός φιλά τη νύφη.

Οι καλεσμένοι αλλά και ο κάμεραμαν της τελετής δεν είχαν ιδέα για όλο αυτό και το διασκέδασαν αρκετά! Μάλιστα ο κάμεραμαν για να καταφέρει να καταγράψει τη δράση επιστράτευσε τρεις επιπλέον κάμερες.

πηγή: dailymail.co.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Epic Wedding Ceremony

SHARE:

24Media Network