Γυμνή στο μετρό χωρίς να προκαλέσει τους Γερμανούς

Γυμνή στο μετρό χωρίς να προκαλέσει τους Γερμανούς

Τα παγερά βλέμματα και την αδιαφορία συνάντησε το γυμνό μοντέλο με το οποίο "πειραματίστηκε" ο καλλιτέχνης Milo Moire με το πρότζεκτ "The script system". (Vid)

Δεν κατάφερε να  ταράξει τα νερά του Dusseldorf στην Γερμανία ο ανατρεπτικός Ελβετός καλλιτέχνης Milo Moiré.

Ο καλλιτέχνης έβαλε ένα μελαχρινό μοντέλο να βγει γυμνή στο δρόμο και να μετακινηθεί με το μετρό. Το μόνο που τη συνόδευε ήταν τα γυαλιά της, μια τσάντα που είχε ριγμένη πάνω της αλλά και οι μαύρες γόβες της.

ADVERTISING

Ο Ελβετός καλλιτέχνης  έγραψε με ένα μαρκαδόρο στο κορμί της  όλα  τα είδη ρουχισμού -εσώρουχο, σουτιέν, παντελόνι, πουκάμισο- που δεν φορούσε.

Ο τίτλος του πρότζεκτ είναι The Script System για το οποίο δήλωσε " Η ριζοσπαστική γύμνια γίνεται η ασπίδα απέναντι στα στερεότυπα και επιτρέπει στον καλλιτέχνη να εξαφανίζεται πίσω από την τέχνη του".

Ωστόσο δεν κατάφερε να αφυπνίσει τους Γερμανούς καθώς αυτοί εξακολουθούσαν να έχουν τη διάθεση ρομπότ που τους διακατέχει. Όσο και να προσπαθούσε η νεαρή η οποία περπάτησε ολόγυμνη ολόκληρη την πόλη σαν κάθε φυσιολογική γυναίκα που πάει στην δουλειά της δεν κατάφερε να σοκάρει με την γύμνια της.

Ο κόσμος την αντιμετώπισε με απάθεια, ψυχρότητα, ελάχιστα χαμόγελα.

Πηγή: inquisitr.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Model Joins Surprised Morning Commuters

SHARE:

24Media Network