Το μπαλκόνι του έρωτα

Το μπαλκόνι του έρωτα

Ένα όμορφο απόγευμα στο μπαλκόνι τους απόλαυσαν ένας Αυστραλός και η σύντροφός του. Ασήμαντη λεπτομέρεια. Φορούσαν μόνο το άρωμά τους (Vid)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι μιας εταιρίας όταν είδαν νωρίς το απόγευμα στο απέναντι μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας ένα γυμνό ζευγάρι να το πίνει το κρασί του, να λικνίζεται, να καπνίζει ανέμελα και να ερωτοτροπεί μπροστά στα μάτια τους.

Το περιστατικό συνέβη σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου στην Darwin στην Αυστραλία με πρωταγωνιστές δυο ερωτευμένους και θεατές όλη την εταιρία και τους περαστικούς από το δρόμο!

Αρχικά όλοι νόμισαν ότι η καλοκαιρία επέτρεψε στους δύο τους να γδυθούν και να απολαύσουν το κρασί τους. Ωστόσο τα πράγματα σοβαρεύτηκαν όταν η κυρία έσκυψε και "ανακούφισε" τον σύντροφό της.

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και έχει κάνει το γύρο της χώρας καθώς οι δύο τους χωρίς ίχνος ντροπής συνέχιζαν ακάθεκτοι να χαίρονται τον έρωτα τους.

Μάλιστα μια υπάλληλος της εταιρίας ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έβλεπε κάτι τέτοιο στο απέναντι διαμέρισμα.

Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που έκαναν σεξ στο μπαλκόνι. Η ίδια πιστεύει ότι το γνώριζαν ότι τους παρακολουθούσαν και αυτό τους έκανε να το απολαμβάνουν περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

show on city balcony

SHARE:

24Media Network