H viral ‘πεθερά’ που λέει ότι ο γιος της ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω συζύγου

H viral ‘πεθερά’ που λέει ότι ο γιος της ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω συζύγου

Η κύπρια συγγραφέας, Έλενα Γαλαταριώτη, αποφάσισε να υποδυθεί μια επίκαιρη πεθερά στα χρόνια του κορονοϊού, αλλά είδε το αστείο της να παίρνει ακραίες διαστάσεις.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε viral ένα video μιας Κύπριας ‘πεθεράς’, η οποία παραπονιέται on camera πως ο γιος της κινδυνεύει και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του κορονοϊού, λόγω της νύφης της.

Το συγκεκριμένο video έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου, ωστόσο πολλοί έπεσαν στην ‘παγίδα’ και μη καταλαβαίνοντας πως επρόκειτο για ρόλο, το πήραν στα σοβαρά.

Μάλιστα δεν ήταν λίγα τα επιθετικά μηνύματα που έλαβε η συγγραφέας όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή ‘Στη Φωλιά των Κούκου’ στην τηλεόραση του Star.

“Πέρασα ένα δράμα ως πεθερά. Δεν είχα αντιληφθεί ότι ο κόσμος είχε την εντύπωση ότι δεν ήταν ρόλος, ότι ήμουν πραγματική πεθερά και δέχθηκα εκατοντάδες μηνύματα υβριστικού περιεχομένου. Χωρίς να το καταλάβω ίδρυσα σύλλογο πονεμένων πεθερών στην Κύπρο”, σχολίασε η Έλενα Γαλαταριώτη.

“Μου έλεγαν είσαι άθλια πεθερά, θέλεις ψυχίατρο. Σοβαρός διατροφολόγος στην Κύπρο μου έστειλε μήνυμα με μία πεντασέλιδη μελέτη ότι το μπέικον έχει λιπαρά και ο,τι αυτό το άσπρο που έχει γύρω του είναι όντως λίπος. Και του έστειλα μήνυμα πίσω ότι το ξέρω, έχω 7 χρόνια να φάω μπέικον”, πρόσθεσε.

Μάλλον η καραντίνα μας έκανε και πιο δύσκολους στις… πλάκες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα