Η γκάφα του αιώνα: Αξιωματούχος εκανε σεξ με τη γραμματέα του κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Η γκάφα του αιώνα: Αξιωματούχος εκανε σεξ με τη γραμματέα του κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης
Σκηνή από την τηλεδιάσκεψη με τον αξιωματούχο να κάνει σεξ facebook

Ο αξιωματούχος από τις Φιλιππίνες άνοιξε το Zoom για μια συνεδρίαση ρουτίνας με συναδέλφους του αλλά αυτό που ακολούθησε έκανε αξέχαστη τη συζήτηση.

Σοβαρή υποψηφιότητα για την γκάφα του αιώνα έβαλε ένας αξιωματούχος στις Φιλιππίνες, καθώς εθεάθη να κάνει σεξ με την γραμματέα του ενώ ήταν σε εξέλιξη τηλεδιάσκεψη στο Zoom.

Το συμβούλιο ενός χωριού της επαρχίας Καβίτε είχε συγκεντρωθεί μέσω διαδικτύου για μία ακόμα φορά για μια συνεδρίαση ρουτίνας. Ξαφνικά όμως στις οθόνες τους εμφανίστηκε ο επικεφαλής του συμβουλίου, ονόματι Χέσους Εστίλ, να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με την γραμματέα του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Εστίλ είναι γνωστό ότι δεν έχει καλές σχέσεις με την τεχνολογία και προφανώς δεν συνειδητοποίησε ότι είχε ανοίξει την κάμερα. Ένας από τους συμβούλους κατέγραψε τις σκηνές και το βίντεο έγινε γρήγορα viral στις Φιλιππίνες.

Στο βίντεο, ο Εστίλ φαίνεται να προσπαθεί να απενεργοποιήσει την κάμερα του υπολογιστή του πριν στρέψει την προσοχή του στη γυναίκα. Οι υπόλοιποι σύμβουλοι συνεχίζουν κανονικά προτού όλοι συνειδητοποιήσουν ότι ο Εστίλ και η γυναίκα κάνουν σεξ. Μερικά λεπτά αργότερα, ο Εστίλ φαίνεται να επιστρέφει στον υπολογιστή, σηκώνοντας το παντελόνι του, για να επανέλθει στην τηλεδιάσκεψη.

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν ουκ ολίγες, όπως και οι καταγγελίες στο υπουργείο Εσωτερικών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αποτέλεσμα ο Εστίλ να απολυθεί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα