Η κόρη του κροκοδειλάκια συνεχίζει τη παράδοση και τρελαίνει τον κόσμο

default image

Σε ηλικία 16 ετών η κόρη του κροκοδειλάκια Steve Irwin έχει ήδη αποφασίσει πως το μέλλον της βρίσκεται κοντά στα ζώα, όπως ακριβώς ήταν και η ζωή του πατέρα της (pics)

Μπορεί ο διασημότερος κρoκοδειλάκιας του κόσμου, Steve Irwin, να έχασε τη ζωή του πριν από 8 χρόνια από επίθεση ψαριού κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ. Ωστόσο, η κόρη του Bindi Irwin, φαίνεται να κληρονόμησε από τον πατέρα της την αγάπη για τα ζώα, αλλά και το θάρρος για αν ασχοληθεί με μερικά από τα πιο επικίνδυνα είδη.

 

Η 16χρονη κόρη του κροκοδειλάκια φαίνεται νπως2 συνεχίζει την παράδοση και ετοιμάζεται να περάσει όλη της τη ζωή ασχολούμενη με αυτό που αγαπά περισσότερο, τα ζώα. Η ίδια φαίνεται πως ολοκληρώνει τις σπουδές της, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση εργασίας σε έναν από τους μεγαλύτερους ζωολογικούς κήπους του κόσμου, αυτό της Αυστραλίας.

 

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γίνονται ανάρπαστες σε λίγα, μόλις, λεπτά με τους φανατικούς “ακολούθους” της να παρακολουθούν τη κάθε της περιπέτεια.

 
 
 

(Πηγή: BoredPanda)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα