Η οργισμένη αντίδραση ενός μπόμπιρα για το... λάθος δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η οργισμένη αντίδραση ενός μπόμπιρα για το... λάθος δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κάποιος να διδάξει σε αυτόν τον πιτσιρικά το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων. Δείτε πως αντιδρά επειδή η μητέρα του αγόρασε το WWE 2k15 και όχι το WWE 2k16 (vid)

Τι κι αν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες όλοι μιλούν για τη γιορτή της χαράς, της αγάπης και της προσφοράς; Στο δια ταύτα για κάποια παιδιά εκείνο που μετράει είναι τι θα βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δώρο. Η άτυχη μητέρα κινηματογραφούσε την... μαγική στιγμή που ο γιος της άνοιγε τα δώρα, όταν εκείνος εξερράγη από οργή. Γιατί; Μα φυσικά επειδή εκείνη έκανε το τραγικό λάθος να του πάρει το WWE 2k15 και όχι το ολοκαίνουριο WWE 2k16.

Δείτε την αντίδρασή του:

Το βιντεοπαιχνίδι αφορά στην επαγγελματική πάλη και για καλή του τύχη, χάρη στη μητέρα του που ανήρτησε το βίντεο στο twitter, ο μικρός τράβηξε την προσοχή των υπευθύνων του παιχνιδιού. Ο επίσημος λογαριασμός των υπευθύνων του video game απάντησε στο twitter, ζητώντας από τη μητέρα του παιδιού να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να βοηθήσουν με τη νέα έκδοση του.

Από την άλλη, αν υπάρχει Άη Βασίλης, το πιτσιρίκι αυτό πρέπει την επόμενη χρονιά να πάρει δώρο ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες. Έτσι, για να μάθει πως τα δώρα πολλές φορές είναι απλά συμβολικά!!

SHARE:

24Media Network