Η Βαρκελώνη καίγεται και η Influencer κόβει βόλτες

Η Βαρκελώνη καίγεται και η Influencer κόβει βόλτες
Instagram

Selfie, yolo, ανέμελες στιγμές εν μέσω συγκρούσεων στη Βαρκελώνη. Γιατί οι Influencer θα είναι για πάντα Influencer.

Τρίτη βραδιά συγκρούσεων μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας έζησε η Βαρκελώνη.

Έπειτα από την ειρηνική πορεία που πραγματοποιήθηκε από χιλιάδες Καταλανούς, οι οποίοι διαδήλωναν για την καταδίκη 12 Καταλανών πολιτικών σε ποινές έως 13 χρόνια από το Ανώτατο Δικαστήριο της Μαδρίτης, εκατοντάδες νέοι ακτιβιστές με σκούρα ρούχα, μάσκες και κράνη μηχανής, άναψαν φωτιές κι ύψωσαν οδοφράγματα, πυρπόλησαν αυτοκίνητα κι έριξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ και «αντικείμενα με οξέα» στις ειδικές κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας.

Μπροστά από τα οδοφράγματα, οι ακτιβιστές φώναζαν «δεν είναι βία, είναι αυτοάμυνα», ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε πως έγιναν πάνω από 20 συλλήψεις.

Συγκρούσεις σημειώθηκαν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Καταλονίας, όπως η Ταραγόνα και η Γέιδα.

Μέσα σε αυτό το “κλίμα πολέμου” μία influencer ονόματι “Fitness_mama” θεώρησε πως είναι μία καλή ευκαιρία να μακιγιαριστεί, να φτιάξει το μαλλί της και να φορέσει κάζουαλ ρούχα “πορείας” για να πάει στην καρδιά των διαδηλώσεων.

Τη βόλτα της μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της δημοσιεύοντας στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφία με την ίδια να περπατάει ανέμελα μπροστά από τα οδοφράγματα που καίγονται ενώ κοιτάει αυθόρμητα και ατάραχη στον ουρανό. Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα “BARCELONA IS ON FIRE”.

Πέραν της φωτογραφίας η infuencer δημοσίευσε δύο βίντεο με οδοφράγματα που καίγονται στους δρόμους της Βαρκελώνης, έχοντας σούπερ ζουμ, από απόσταση ασφαλείας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα