Υποστηρικτής των Χούθι γίνεται viral λόγω της ομοιότητάς του με τον Τιμοτέ Σαλαμέ

Διαβάζεται σε 1'
Ο Ρασίντ Αλ Χαντάντ έγινε viral λόγω της ομοιότητάς του με τον Τιμοτέ Σαλαμέ.
Ο Ρασίντ Αλ Χαντάντ έγινε viral λόγω της ομοιότητάς του με τον Τιμοτέ Σαλαμέ. @comrademika/ TikTok

Ένας 19χρονος που αυτοαποκαλείται «πειρατής της Ερυθράς Θάλασσας» έγινε viral λόγω της ομοιότητάς του με τον ηθοποιό Τιμοτέ Σαλαμέ. Δείτε βίντεο.

Νεαρός υποστηρικτής των Χούθι της Υεμένης, έγινε viral λόγω της ομοιότητάς του με τον ηθοποιό Τιμοτέ Σαλαμέ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, πρόκειται για έναν 19χρονο που έγινε γνωστός μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να τον αποκαλούν «Τιμ-Χούθι- Σαλαμέ».

Ο Ρασίντ Αλ Χαντάντ, τράβηξε την προσοχή αυτή την εβδομάδα δημοσιεύοντας βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον εαυτό του πάνω στο “Galaxy Leader”, ένα φορτηγό πλοίο που κατασχέθηκε πέρσι από τους Χούθι.

O ίδιος αυτοαπακαλείται «πειρατής της Ερυθράς Θάλασσας», και ενώ δεν είναι μέλος της ομάδας της Υεμένης, δήλωσε ότι είναι «έτοιμος για θυσίες και λαχταρά το μαρτύριο», ενώ υποστηρίζει τις δράσεις της ομάδας στην περιοχή σε αλληλεγγύη με την Παλαιστίνη.

Ζήτησε επίσης από τους θαυμαστές του να σταματήσουν να ασχολούνται με την εμφάνισή του, λέγοντας ότι δεν εκτιμά τις συγκρίσεις με τον διάσημο ηθοποιό και δήλωσε στη MailOnline ότι πάνω απ’ όλα υποστηρίζει τον παλαιστινιακό αγώνα και τις ενέργειες των ανταρτών Χούθι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα