“Κλέβουμε αυγά για αλβανική συνταγή” – Τρολ και μαγειρική στο ελληνικό TikTok

Διαβάζεται σε 2'
“Κλέβουμε αυγά για αλβανική συνταγή” – Τρολ και μαγειρική στο ελληνικό TikTok
TikTok @iameraldo

O Εράλντο και η περσόνα του έχουν κερδίσει το ελληνικό TikTok, με τα βίντεο μαγειρικής του να γίνονται viral.

Δεν είναι λίγοι όσοι μαγειρεύουν στο TikTok, όμως κανείς δεν το κάνει όπως ο Εράλντο, ένας νεαρός σεφ με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος παρουσιάζει τις συνταγές του στο κοινό με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Ο Εράλντο μαγειρεύει στο TikTok, και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους σεφ, είναι ότι… σερβίρει τις συνταγές του με μπόλικη δόση αυτοσαρκασμού.

Ο ίδιος, κατά τη διάρκεια των βίντεό του, αυτοσαρκάζεται σχετικά με όλα τα στερεότυπα που “κουβαλά” η αλβανική ταυτότητα στην Ελλάδα, μετατρέποντας τα ρατσιστικά σχόλια σε μια δημιουργική διαδικασία, η οποία συνδυάζεται με πολύ χιούμορ.

“Κλέβουμε αυγά για αλβανική συνταγή” και “βάζουμε αλβανική κοκαΐνη (άχνη ζάχαρη)” είναι μερικές από τις αγαπημένες του ατάκες.

Ο ίδιος, από τότε που ξεκίνησε να αναρτά τα κωμικά αυτά βίντεο στο TikTok, έχει γίνει πραγματικά viral, με τους χρήστες της πλατφόρμας να τον ακολουθούν μαζικά, επαινώντας τον για το χιούμορ και τον σαρκασμό του.

“Μπράβο φίλε, μου αρέσει που μετατρέπεις τον ρατσισμό σε κάτι δημιουργικό”, γράφει ένας χρήστης του TikTok κάτω από βίντεο του Εράλντο.

Ακόμη κι αν δεν σου αρέσει η μαγειρική, σίγουρα αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο προφίλ του!

Δείτε τα βίντεο του Εράλντο στο TikTok

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version