Κορονοιός: Γυμνό γεύμα από στρίπερς που πλέον κάνουν ντελίβερι

Κορονοιός: Γυμνό γεύμα από στρίπερς που πλέον κάνουν ντελίβερι
Instagram

Σε μια πρωτότυπη ενέργεια προχώρησε ένα στριπ κλαμπ στις ΗΠΑ, αφού μετά το κλείσιμό του λόγω του κορονοϊού, οι εργαζόμενες άρχισαν το ντελίβερι φαγητού, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Η πανδημία του κορονοϊού χτύπησε και τις ΗΠΑ, με τα μαγαζιά να κλείνουν το ένα μετά το άλλο και τον κόσμο να προσπαθεί να μείνει σπίτι, για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Αυτό έχει κάνει αρκετούς επιχειρηματίες να σκεφτούν λύσεις έξω από το κουτί. Λύσεις, οι οποίες, θα βοηθήσουν την επιχείρησή τους να κρατήσει έστω κάποια από τα έσοδά της εν μέσω αυτής της δύσκολη κατάστασης που βιώνουμε.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι ιθύνοντες του ‘Lucky Devil Lounge‘, ενός στριπ κλαμπ στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών. Με το μαγαζί να κλείνει και τα κορίτσια που εργάζονταν εκεί να μένουν χωρίς δουλειά, αποφάσισαν να μετατρέψουν το στριπ κλαμπ σε delivery φαγητού. Ένα αρκετά ιδιαίτερο ντελίβερι.

Όσοι μένουν κοντά στο στριπ κλαμπ λοιπόν μπορούν να παραγγείλουν φαγητό από ένα μεγάλο κατάλογο που ετοίμασε το μαγαζί, το οποίο περιλαμβάνει από μπριζόλες και κοτομπουκιές, μέχρι ζυμαρικά και σαλάτες, και θα τους τα πάνε σπίτι οι στρίπερς. Τα κορίτσια που χόρευαν στο μαγαζί, γίνονται… ντελιβαράδες και φτάνουν στο σπίτι όσων παραγγέλνουν, topless και με το φαγητό τους ανά χείρας.

Το μίνιμουμ ποσό παραγγελίας είναι στα 30 δολάρια και η ιδέα φαίνεται πως μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί ‘χρυσή’. Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει αφιερώματα για το συγκεκριμένο μαγαζί σε όλο τον κόσμο.

Ίσως να δούμε, λοιπόν, κι άλλους να την υιοθετούν εν μέσω κρίσης. Ποτέ δεν ξέρεις.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα