Μάικλ Τζόρνταν: Χαμός με το video από την επίσκεψή του στη Μύκονο – Έγινε viral επτά χρόνια μετά

Μάικλ Τζόρνταν: Χαμός με το video από την επίσκεψή του στη Μύκονο – Έγινε viral επτά χρόνια μετά
Ο Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο

Όταν ο θρύλος του NBA μετέτρεπε το νησί σε Air Mykonos. Το video του 2013 που σαρώνει σε επισκεψιμότητα λόγω Last Dance.

Το “Last Dance” των 10 επεισοδίων που προβλήθηκαν από το Netflix όλο το προηγούμενο διάστημα και έδωσαν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στον μύθο του Μάικλ Τζόρνταν έγινε αφορμή για το κανάλι της Μυκόνου “Mykonos Live TV” να επαναφέρει ένα video από τη στιγμή που ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς και του NBA είχε επισκεφτεί το “νησί των Ανέμων”. Ήταν το 2013, λίγο μετά τον γάμο του Air Jordan με την -κατά 16 χρόνια νεότερη- Ιβέτ Πριέτο, όταν μαζί επισκέφτηκαν τη Μύκονο για τον μήνα του μέλιτος. Ή έστω για ένα κομμάτι αυτού.

Τι κι αν το video είναι προ επταετίας, από τη στιγμή που επανακυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έγινε αμέσως viral αγγίζοντας τις 300.000 προβολές! Ο Τζόρνταν, μαζί με τη σύζυγό του, απολαμβάνουν τον νησιώτικο αέρα και ο ίδιος, μετά από αρκετές χειραψίες και συζητήσεις απολαμβάνει το πούρο του, σε μία στιγμή που θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη του ντοκιμαντέρ που σάρωσε παγκοσμίως.

Δείτε το video από την επίσκεψη του Τζόρνταν στη Μύκονο το 2013:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα