Μια Κρητική κριτική για τον Ιησού από τη Ναζαρέτ

Μια Κρητική κριτική για τον Ιησού από τη Ναζαρέτ

Η Κρητική κριτική για το "Jesus of Nazareth" είναι η επικότερη Κρητική κριτική που έχει γίνει μέχρι τώρα. Γιατί εκεί στην Κρήτη, έχουν χιούμορ (Vid)

Κρητικός με κριτική προφορά και πολλαπλές γνώσεις σε ό,τι αφορά τον χώρο του pop culture. Η Κρητική κριτική δεν χτυπάει μόνο δράκους και ξανθούς βασιλιάδες, ζόμπι και καθηγητές χημείας.

Η Κρητική κριτική ξέρει και από Φράνκο Τζεφιρέλι.

Στο παρακάτω βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι άνθρωποι του KrhtikhKritikh, θα δείτε τη ζωή του Ιησού όπως παρουσιάζεται στην πασίγνωστη σειρά που την έχουν παρακολουθήσει μέχρι και οι ελληνικές πέτρες, με μια άλλη ματιά.

Για την ιστορία, η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Ιταλικό κανάλι RAI 1 στις 27 Μαρτίου 1977.

Το έργο του Τζεφιρέλι ήταν υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες στα σημαντικά βρετανικά βραβεία BAFTA-Award, δίχως όμως να καταφέρει να κερδίσει ένα. Επίσης ήταν υποψήφιο σε τρεις κατηγορίες στα αμερικανικά Emmy. Βραβεύτηκε σε τρεις τεχνικές κατηγορίες από το Εθνικό Ιταλικό Συνδικάτο Κινηματογραφικών Δημοσιογράφων (Sindacato Nazionale Giornalisti Cinematografici Italiani) με το βραβείο Nastro d’Argento.

Τα τελευταία χρόνια, η σειρά παίζεται κάθε Μεγάλη Εβδομάδα στη χώρα μας σημειώνοντας πάντα υψηλότατη τηλεθέαση. Άρα, spoilers, δύσκολα θα έχουμε εδώ.

Πάμε να δούμε την Κρητική κριτική:

Διαβάστε ακόμα:

Η τηλεοπτική Μεγάλη Εβδομάδα, μια αλάνθαστη συνταγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η απόλυτη Κρητική κριτική: Το Game of Thrones με τα μάτια ενός Κρητικού, μέρος δεύτερο

Η ιστορία του Game of Thrones με τα μάτια ενός Κρητικού

To House of Cards δεν γλύτωσε από την Κρητική κριτική

Breaking Bad. Μια Κρητική κριτική για τον χημικό της καρδιάς μας

SHARE: