Νέα Ζηλανδία: Με πορνοστάρ η καμπάνια για την σεξουαλική αγωγή των νέων

Νέα Ζηλανδία: Με πορνοστάρ η καμπάνια για την σεξουαλική αγωγή των νέων
Στιγμιότυπο από την καμπάνια Youtube

Έναν ασυνήθιστο τρόπο υιοθέτησε η Νέα Ζηλανδία, για να πείσει τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους για το σεξ.

Η Νέα Ζηλανδία είχε την ιδέα να ενημερώσει τους νέους για το σεξ με ένα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο γνωστοί πορνοστάρ της χώρας. Η καμπάνια έχει γίνει viral τόσο στη χώρα, όσο και εκτός συνόρων, μιας και κάτι ανάλογο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ άλλοτε.

Η καμπάνια ξεκινά με τους δύο πορνοστάρ να μφανίζονται στην πόρτα μίας μαμάς για να την ενημερώσουν ότι ο γιος της παρακολουθεί πορνό από όλες τις οθόνες του σπιτιού, αν και είναι είναι ανήλικος.

Η μητέρα φωνάζει τον γιο της και εκείνος τα χάνει. Η μητέρα διατηρεί την ψυχραιμία της και αναγνωρίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνουν μία συζήτηση ως προς το τι είναι πραγματικό σχετικά με το σεξ και τι συμβαίνει μόνο στο διαδίκτυο και στο πλαίσιο της πορνογραφίας.

Το βίντεο, με τίτλο Keep It Real Online – Pornography, στέλνει το μήνυμα ότι τα παιδιά πρέπει να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ του κόσμου της πορνογραφίας και των πραγματικών σχέσεων και τη σημασία της συναίνεσης στον έρωτα. Το βίντεο κλείνει με τον αφηγητή να λέει ότι οι νέοι σήμερα μαθαίνουν για το σεξ μέσω του πορνό. Αυτό όμως είναι κάτι που θα έπρεπε κανονικά να κάνουν οι γονείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα