Νύφη μόνη ψάχνει. Στην Ιαπωνία παντρεύεσαι με... τον εαυτό σου

Νύφη μόνη ψάχνει. Στην Ιαπωνία παντρεύεσαι με... τον εαυτό σου

Πρακτορείο στην Ιαπωνία οργανώνει γάμους για μόνες γυναίκες και το εγχείρημα έχει ήδη επιτυχία

Το πρακτορείο Cerca Travel στο Kyoto της Ιαπωνίας προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στην οργάνωση γάμων, αφού εδώ και λίγους μήνες δίνει την ευκαιρία στις ελεύθερες γυναίκες, να παντρευτούν.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, το πακέτο του "ατομικού γάμου" περιλαμβάνει ενοικίαση νυφικού, λουλούδια και χτένισμα, λιμουζίνα, παραμονή σε ξενοδοχείο και φωτογραφικό άλμπουμ.

"Αυτό το πακέτο ανέβασε την αυτοπεποίθησή μου. Η επίδρασή του στη ζωή μου είναι ισάξια της εμπειρίας, για παράδειγμα, του να επισκεφτείς ένα ιστορικό μνημείο", είπε η Tomoe Sawano, μία από τις πρώτες που εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά.

Από τον Μάιο, περίπου 30 γυναίκες από όλη την Ιαπωνία έχουν γίνει "σόλο νύφες".  Οι μισές από αυτές ήταν ήδη παντρεμένες γυναίκες, που είτε δεν είχαν γαμήλια τελετή είτε δεν ήταν ευχαριστημένες με την εμπειρία.

Η πρόεδρος του πρακτορείου είπε, πως δημιούργησε το πακέτο, "για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν θετικές σκέψεις και να έχουν θετικά συναισθήματα για τον εαυτό τους", ωστόσο παραδέχεται, ότι αρκετοί το χαρακτηρίζουν "μίζερο και λυπηρό".

Πηγή: BBC

SHARE:

24Media Network