Ο Darth Vader διεκδικεί έκταση στην Ουκρανία

default image

Άναυδοι έμειναν οι υπάλληλοι στο δημαρχείο της Οδησσού, όταν είδαν μπροστά τους τον... Darth Vader με μια αίτηση στα χέρια. Δείτε το βίντεο! (Vid)

Μία μικρή έκταση στην Οδησσό, την πόλη-λιμάνι της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα, ζήτησε ο Darth Vader για να παρκάρει το… διαστημόπλοιό του.

Ένας κάτοικος της Οδησσού, ντυμένος με το κοστούμι του κακού από τον Πόλεμο των Άστρων, επισκέφθηκε το γραφείο του δημάρχου αυτή την εβδομάδα όπου κατέθεσε αίτηση ζητώντας να του παραχωρηθεί δωρεάν ένα κομμάτι γης επικαλούμενος την ουκρανική νομοθεσία που δίνει το δικαίωμα σε κάθε κάτοικο να έχει στην κατοχή του 1.000 τ.μ. γης.

Η επίσκεψή του ακολουθεί απόφαση των αρχών της πόλης να παραχωρήσει παραθαλάσσια, προνομιούχα οικόπεδα σε μία ομάδα πολιτών, γεγονός που σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραπέμπει σε διαφθορά.

Το γραφείο του δημάρχου έκτοτε ανακοίνωσε ότι έσφαλλε, αλλά δεν προέβη σε κάποια διορθωτική κίνηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dumskaya.net.

“Είμαι ο Darth Vader, το δεξί χέρι του αυτοκράτορα Πάλπατιν”. Έτσι συστήθηκε ο άνθρωπος αυτός στους έκπληκτους αστυνομικούς.

“Γνωρίζοντας ότι πολλοί τοπικοί αξιωματούχοι και ο δήμαρχος έχουν περάσει στη Σκοτεινή Πλευρά…ήρθα να ζητήσω ένα οικόπεδο…για το διαστημόπλοιό μου”.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι δέχτηκαν την αίτησή του όταν εκείνος τους έδειξε το διαβατήριό του και έβγαλε το μαύρο κράνος που φορούσε το οποίο ήταν εξοπλισμένο με μηχάνημα αλλοίωσης της φωνής.

“Η αίτησή του καταχωρήθηκε και θα εξεταστεί. Δεν είμαστε στη Σκοτεινή Πλευρά, είμαστε άνθρωποι της φωτεινής πλευράς,” σχολίασε στο Reuters εκπρόσωπος του γραφείου του δημάρχου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα