Ο Γιώργος Γιαννόπουλος προειδοποιεί: “Μάσκα ή πετσόκομμα”

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος προειδοποιεί: “Μάσκα ή πετσόκομμα”

Η γνωστή ατάκα από την ταινία "Μικρό Ψάρι" έγινε σποτάκι για να προειδοποιήσει τους μαθητές σχετικά με τη χρήση της μάσκας, λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Η ατάκα “Πώς τους πετσόκοψες” έτσι που ακούγεται από τον Γιώργο Γιαννόπουλο στην ταινία “Μικρό Ψάρι” του Γιάννη Οικονομίδη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου και εμφανίζεται συχνά-πυκνά σε διάφορα χιουμοριστικά βίντεο.

Αυτή τη φορά απέκτησε… διδακτικό χαρακτήρα και χρησιμοποιήθηκε, με χιουμοριστικό ύφος μεν, αλλά για ενημερωτικό και σκοπό. Ο γνωστός ηθοποιός, που είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης, πρωταγωνιστεί σε βίντεο του Δήμου, σε μία πρωτοβουλία του για να τονιστεί η σημασία χρήσης της μάσκας στα σχολεία, λίγο πριν την έναρξη της χρονιάς.

Έτσι, εμφανίζεται να “προειδοποιεί” τους μαθητές πως θα πρέπει να φοράνε μάσκα, αλλιώς “θα σας πετσοκόψω’. Στο βίντεο εμφανίζεται και ο Δήμαρχος Ηλιουπόλεως, Γιώργος Χατζηδάκης που καλεί τους μαθητές να πάνε στο σχολείο φορώντας μάσκα.

Μάσκα ή πετσόκομμα λοιπόν:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα