Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν θύμωσε γιατί φάρμα χελώνων δεν εκτρέφει αστακούς

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν θύμωσε γιατί φάρμα χελώνων δεν εκτρέφει αστακούς

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης θύμωσε αυτή τη φορά γιατί αποκάλυψε ο ίδιος την προδοσία με τη φάρμα χελώνων που δεν εξέτρεφε αστακούς

Ο  Κιμ Γιόνγκ Ουν αυτή τη φορά δεν θύμωσε γιατί κάποιος κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ή τόλμησε να εκφράσει διαφορετική άποψη από αυτόν, αλλά επειδή φάρμα χελώνων δεν εκτρέφει αστακούς.

Ίσως να έχει δίκιο ο αγαπημένος των διεθνών δικτύων και όχι μόνο ηγέτης, αφού τι αξία έχουν οι χελώνες μπροστά στους αστακούς.

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν θύμωσε γιατί φάρμα χελώνων δεν εκτρέφει αστακούς

Έτσι, μια επίσκεψή του σε μια φάρμα εκτροφής χελώνων στη Taedonggang τον έκανε έξαλλο, καθώς συνειδητοποίησε πως δεν εκτρέφει και αστακούς. Όλα αυτά, όμως, δεν έγιναν τυχαία, καθώς πριν από δυο χρόνια η συγκεκριμένη φάρμα είχε χρηματοδοτηθεί για να εκτρέφει αστακούς και η απάτη αποκαλύφθηκε μετά από την επίσκεψη του ίδιου του ηγέτη.

Η "αναταραχή" έχει ξεκινήσει στο εσωτερικό της χώρας γιατί ο Κιμ επιθυμεί στους εορτασμούς της επετείου για την ίδρυση του βορειοκορεατικού κράτους, τον Οκτώβριο, να μην λείπει τίποτα. Μάλιστα, αναφέρεται πως οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να προσφέρουν το μεγαλύτερο θέαμα από οποιονδήποτε άλλο εορτασμό στην χώρα.

Τέλος, ο Κιμ επιλήφθηκε ο ίδιος του θέματος με τα διεθνή μέσα να αναφέρουν ότι σύντομα θα δοθεί η κατάλληλη λύση.

(Πηγή:  Mashable)

SHARE:

24Media Network