Ο σωσίας του Τριντό είναι Αφγανός και τραγουδάει σε γάμους

Ο σωσίας του Τριντό είναι Αφγανός και τραγουδάει σε γάμους
Ο Τζάστιν Τριντό με τον Αφγανό σωσία του

Λένε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν σωσία σε κάποιο μέρος του κόσμου. Κάπως έτσι, ένας τραγουδιστής γάμων στο Αφγανιστάν έχασε την ησυχία του, όταν κάποιοι διαπίστωσαν ότι μοιάζει με τον γόη πρωθυπουργό του Καναδά...

Ο Τζάστιν Τριντό δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο 47χρονος πρωθυπουργός του Καναδά θεωρείται κατά γενική ομολογία ο πιο σέξι πολιτικός στον κόσμο, αλλά και ένας από τους πιο συμπαθείς και προοδευτικούς εκπροσώπους της τρέχουσας διεθνούς πολιτικής σκηνής. Ο Abdul Salam Maftoon, στον αντίποδα, ήταν μέχρι πρότινος παγκοσμίως άγνωστος. Αλλά αυτό τα τελευταία 24ωρα άλλαξε άρδην χάρη στην παρατηρητικότητα κάποιων συμπατριωτών του… Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ομοιότητα που διέκριναν κάποιοι ανάμεσα στους δύο άντρες. Μια ομοιότητα, που, όπως λένε, τους κάνει να μοιάζουν με δύο… χαμένα αδέλφια σε δύο διαφορετικές άκρες του κόσμου.

Ο Abdul Salam Maftoon ζει στο βορειοανατολικό Αφγανιστάν και είναι μουσικός. Τραγουδάει σε γάμους. Πρόσφατα, είπε να δοκιμάσει την τύχη του στο εγχώριο talent show “Afghan Star”. Και ήταν εκεί που ένας κριτής διέκρινε μια μεγάλη ομοιότητα με τον Τζάστιν Τριντό. Ο Αφανο-καναδός μουσικός Κας Ουλφάτ, έμεινε άφωνος και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Είχε βρει στις δύο πατρίδες του δύο ανθρώπους που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Το πιο αστείο είναι ότι ο νεαρός Αφγανός δεν είχε ιδέα ποιός είναι ο Τριντό. Όταν του έδειξαν φωτογραφίες του, διέκρινε μια ομοιότητα, αλλά ως εκεί.

Στην εποχή των social media ωστόσο, ο Maftoon δεν άργησε να γίνει viral, αλλά και πόλος έλξης για τους τηλεθεατές. Το αποτέλεσμα ήταν να προκρίνεται συνεχώς σε όλες τις επόμενες φάσεις του παιχνιδιού. Και τώρα, όπως λέει, θα ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον Καναδό πρωθυπουργό, καθώς αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ομοιότητα που κάποιοι διέκριναν ήταν που του άνοιξε τις τηλεοπτικές πόρτες και τον έχει κάνει φαβορί του παιχνδιού!

Οι κριτές βέβαια τονίζουν ότι ο νεαρός ξεχωρίζει χάρη στη φωνή και το ταλέντο του. Εκείνος ωστόσο, αναμένοντας τον τελικό του σόου (που κατά καιρούς έχει δεχθεί απειλές από τους Ταλιμπάν )τον Μάρτιο, μοιάζει να μην έχει αυταπάτες και να έχει κατανοήσει πως παίζεται το παιχνίδι στην σόου μπιζ. Άλλωστε όπως λέει “εγώ δεν είμαι παρά ένας φτωχός τραγουδιστής σε μια απομακρυσμένη γωνιά του Αφγανιστάν”…


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα