Οι φορές που οι Simpsons προέβλεψαν το μέλλον

default image

Όταν οι Simpson πρόβλεψαν αληθινά γεγονότα μέσα από αστείες ιστορίες από την καθημερινή ζωή της αλλόκοτης κίτρινης οικογένειας. Τι προέβλεψαν οι Simpsons (Pics + Vids)

Όλοι αγαπούν την κίτρινη οικογένεια που μας έχει κρατήσει συντροφιά για δεκαετίες, μας έχει μυήσει στον αλλόκοτο κόσμο της και μας έχει κάνει αναρωτιόμαστε που σταματά τη φαντασία και που αρχίζει η πραγματικότητα μιας και τα τελευταία χρόνια τα επεισόδια των Simpsons μοιάζουν προφητικά.

Ποιες είναι, όμως, οι φορές που οι Simpsons, έχουν προβλέψει το μέλλον;

Tomacco, οι μεταλλαγμένες τομάτες

 

Στο κλασσικό επεισόδιο ο Homer αποφασίζει να μετατρέψει τα δάχτυλά του από κίτρινα σε πράσινα. Έτσι, φυτεύει ένα μείγμα σπόρων κρυφά από τον παππού. Κάποια στιγμή αποφασίζει ότι το μείγμα που έχει φτιάξει είναι για ερασιτέχνες, προσθέτει πλουτώνιο και έτσι κατά λάθος δημιουργεί μεταλλαγμένες τομάτες. Το 2003 υπήρξε άνθρωπος που εμπνεύστηκε και αποφάσισε να βάλει καπνό στις ρίζες φυτών τομάτας για να δημιουργήσει το tomacco.

Κρέας αλόγου στο μεσημεριανό του σχολείου

 

Η μαγείρισσα του σχολείου των μικρών Simpsons έβαζε στο φαγητό πολλά και διάφορα συστατικά, όπως κρέας αλόγου και στρώμα γυμναστικής. Το 2013 ξέσπασε το σκάνδαλο με το κρέας αλόγου στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς μετά από ελέγχους αποδείχθηκε πως πολλά από τα προπαρασκευασμένα τρόφιμα, που εμπεριείχαν κρέας, αντί για βοδινό είχαν κρέας αλόγου.

Φάε όσα περισσότερα μπορείς

Ο Homer λατρεύει το φαγητό και βρέθηκε σ’ ένα εστιατόριο για να τα φάει όλα και το κάνει, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τον πετάει έξω. Ο Homer αποφασίζει να πάει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Λίγα χρόνια αργότερα, ένας άνδρας από το Ουισκόνσιν πήγε σ’ ένα εστιατόριο και αφού κατανάλωσε 12 ψάρια του ζήτησαν να φύγει γιατί τελείωνε το φαγητό. Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία και τους κατήγγειλε για ψευδή διαφήμιση.

Το σκάνδαλο των ψήφων

Το εορταστικό επεισόδιο για το Halloween του 2008 αναφερόταν σε σκάνδαλο με την καταμέτρηση ψήφων στις προεδρικές εκλογές, προβλέποντας το σκάνδαλο που ακολούθησε στις προεδρικές εκλογές του 2012, όταν τα μηχανήματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας άλλαζαν τις ψήφους.

Trumpastic

Ένα από τα επεισόδια που έμειναν στην ιστορία των κινούμενων σχεδίων δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, από την πρόβλεψη της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές. Σύμφωνα, με το επεισόδιο ο Τραμπ είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και στο τέλος της θητείας του αφήνει τη χώρα χρεοκοπημένη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα