Oι Κορεάτες BackStreet Boys είναι πολύχρωμοι και λέγονται BTS

Oι Κορεάτες BackStreet Boys είναι πολύχρωμοι και λέγονται BTS
AP

Οι BTS έγιναν οι πρώτοι Κορεάτες που πάτησαν στην σκηνή των Billboard Music Awards. Για δεύτερη σερί χρονιά έφυγαν με το βραβείο του "Top Social Artist" και άφησαν τον Justin Bieber με τη χαρά της συμμετοχής (videos).

Τα 2018 Billboard Music Awards παραδόθηκαν την Κυριακή στην MGP Grand Garden Arena, του Las Vegas και ως είθισται να συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι live εμφανίσεις ήταν αυτές που άφησαν άναυδο το πλήθος. Ο Kendrick Lamar και ο Ed Sheeran μοιράστηκαν τον τίτλο της καλύτερης εμφάνισης και πήραν σπίτια τους μισή ντουζίνα μικροσκοπικά… αγαλματάκια.

Ο κάτοχος βραβείου Pulitzer, Lamar έφυγε με τα βραβεία για “top streaming songs artist”, “top rap artist”, “top rap male artist”, “Top Billboard 200 Album”, “top rap album” και “top streaming song”, ενώ ο Sheeran κέρδισε τις κατηγορίες “top artist”, “top male artist”, “Top hot 100 artist”, “top song sales artist”, “top radio songs artist” και “top radio song”.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά απονεμήθηκε βραβείο για τον καλλιτέχνη που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στα Social Media. Για δεύτερη διαδοχική χρονιά το πήραν οι BTS, ένα γκρουπ από την Κορέα. Αυτά τα αγόρια διέκοψαν το σερί των 6 επιτυχιών του Justin Bieber -και πάλι. Οι V, Jungkook, Jimin, Suga, Jin, RM, and J-Hope ερμήνευσαν το νέο τους τραγούδι, που έχει τίτλο “Fake Love”, σε παγκόσμια πρώτη. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία των Billboard Music Awards, που ανέβηκαν στη σκηνή Κορεάτες. Η Kelly Clarkson τους σύστησε ως “το μεγαλύτερο boy band στον κόσμο”. Δείτε τι πρόσφεραν στο λαό, αφότου σας πούμε ότι 14.9 εκατομμύρια άνθρωποι τους ακολουθούν στο Twitter (οι οπαδοί τους λέγονται ARMY, από τις λέξεις Adorable Representative MC for Youth και πλέον δεν περιορίζονται στην Ασία).

To επταμελές συγκρότημα υπάρχει από τον Ιούνιο του 2013 και τον Μάρτιο του 2016, το Forbes τους είχε χαρακτηρίσει ως “τους καλλιτέχνες με τα περισσότερα retweet”. Το Fire, που ακολουθεί, έχει 345.300.008 views στο YouTube. Επίσης, όλα τα τραγούδια έχουν αγγλικό τίτλο, αλλά οι στίχοι είναι εις την κορεάτικη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα