Οι "σκανδαλιές" του Ολάντ έγιναν παιχνίδι

Οι "σκανδαλιές" του Ολάντ έγιναν παιχνίδι

Παιχνίδι στο διαδίκτυο έγιναν οι περιπέτειες του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Προσπαθεί να περάσει τα εμπόδια για να πάει στην ερωμένη του

Δεν είναι ο μοναδικός Γάλλος Πρόεδρος που σκανδαλίζει με τις ερωτικές του περιπέτειες, ωστόσο είναι ο πρώτος, που τον έπιασαν οι παπαράτσι στα πράσα και μάλιστα πάνω σε ένα σκούτερ την ώρα που πάει να βρει την ερωμένη του.

Η περιπέτεια του έγινε πηγή έμπνευσης για αρκετό κόσμο, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον Γάλλο πρόεδρο.

Ο  Ολάντ θέλει να βρεθεί με την αγαπημένη του, αλλά μπροστά του εμφανίζονται συνεχώς εμπόδια. Σκοπός του παίκτη είναι, φυσικά, να τον βοηθήσει να τα ξεπεράσει.

Εμπόδια είναι η Βαλερί Τριερβελέρ, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ - μητέρα των παιδιών του - και φυσικά οι παπαράτσι.

Επισήμως ο Ολάντ διατηρεί σχέση με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ, ενώ για καιρό συζούσε με την πρώην υποψήφια του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχουν 4 παιδιά.

Η Ζουλί Γκαγέ, ηλικίας 41 ετών, η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Ames de papiers," που προβάλλεται αυτή την εποχή στους κινηματογράφους, είχε προσφύγει στα τέλη Μαρτίου του 2013 σε δικαστήριο του Παρισιού με στόχο τον εντοπισμό των υπευθύνων που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φήμες ότι διατηρούσε δεσμό με τον Φρανσουά Ολάντ.

Μπορείτε και εσείς να παίξετε στη διεύθυνση: http://www.jeu-hollande.com

SHARE:

24Media Network