Παρέμεινε αήττητος σε τηλεπαιχνίδι επί 193 εκπομπές και κέρδισε 809.392€

Παρέμεινε αήττητος σε τηλεπαιχνίδι επί 193 εκπομπές και κέρδισε 809.392€

Ένα απίστευτο ρεκόρ και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τον "καθηγητή", όπως αποκαλούν στη Γαλλία τον παίκτη που κέρδισε 193 συνεχόμενες φορές σε τηλεπαιχνίδι της γαλλικής τηλεόρασης. Η γυναίκα που τον "αποκαθήλωσε" από το θρόνο

Γάλλος παίκτης, εξολόθρευσε όχι έναν, ούτε δύο, αλλά 192 αντιπάλους σε ισάριθμες τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, φεύγοντας με το ιλλιγυώδες ποσό των 809.392€. Την 193η φορά ήρθε η ήττα που έσπασε το σερί του Γάλλου, που οι συμπατριώτες του αποκαλούν πλέον “καθηγητή” για το εύρος των γενικών γνώσεων που έχει.

Ο Κριστιάν έχει γίνει κάτι σαν “τηλεοπτικός σταρ” στη Γαλλία, έπειτα από τις σερί νίκες τους σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι του καναλιού TF1, από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα ο “καθηγητής” συμμετείχε για πρώτη φορά στο τηλεπαιχνίδι ’12 Coups de midi’ στις 5 Ιουλίου του 2016 και συνέχισε χωρίς να χάσει ως και το περασμένο Σάββατο. Από τις συμμετοχές του σε όλα αυτά τα παιχνίδια λοιπόν κέρδισε 809.392€.

Ο παίκτης είχε δηλώσει πως σκόπευε να σταματήσει και να παραχωρήσει τη θέση του, αν έφτανε το ποσό του ενός εκατ. ευρώ. Λογάριαζε όμως χωρός τον ξενοδόχο, εν προκειμένω την Κλερ, παίκτρια που έμελλε να νικήσει τον πρωταθλητή και να τον στείλει σπίτι του. Η νεαρή δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη που κατάφερε να πάιξει απέναντί στον παίκτη που όπως ανέφερε θαυμάζει. “Θα μου πάρει καιρό για να μπορέσω να πω ‘ευχαριστώ’ όπως πρέπει. Θα είμαι με τις ώρες να δίνω φιλιά αποχαιρετισμού σε αυτή την εξαιρετική ομάδα” είπε ο Κριστιάν με αφορμή το τέλος αυτής της διαδρομής.

Ο “καθηγητής” θαμπώθηκε απο τη λάμψη της τηλεόρασης και δηλώνει τώρα έτοιμος να σχοληθεί επαγγελματικά με αυτή. “Θα ήθελα πολύ να δουλέχω στην τηλεόραση, ας που στην εξεύρεση ερωτήσεων ή την επιλογή συμμετεχόντων (εννοεί στο τηλεπαιχνίδι)” ανέφερε, τονίζοντας πως τον ιντριγκάρει ιδιαίτερα και η “μυθοπλασία”. Σε κάθε περίπτωση, όπως δήλωσε λατρεύει τις καινούριες εμπειρίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα