Πετάνε τα ρούχα τους και αντιγράφουν την γυμνή selfie της Kim Kardashian

default image

Μετά την Kim Kardashian και άλλοι διάσημοι, εμπνεύστηκαν από την προκλητική πόζα της. Δείτε τα αποτελέσματα (Pics)

Η Kim Kardashian ξεκίνησε τη νέα μόδα που σπάει το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα και οι διασημότητες, εκτός από τους ακολούθους της να έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα, σε εκείνους που την κατακρίνουν και εκείνους που εμπνέονται και ακολουθούν τα βήματά της.

 

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Bette Midler και Chloe Grace Moretz, που με δημόσια τοποθέτηση τόνισαν ότι δεν πρέπει να προβάλλουμε τα πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ, στον αντίποδα βρίσκονται, πρώτη από όλους, η μικρότερη αδελφή της Kylie που αντέγραψε την πόζα της αδελφής της και πόσταρε μια ολόιδια φωτογραφία, καλύπτοντας μόνο τα απαραίτητα. Μάλιστα, είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως έχει ξεκινήσει εσωτερικός πόλεμος στο σπίτι των Kardashian, με τις αδελφές να βρίσκονται στα μαχαίρια για το ποια είναι η ωραιότερη.

 

Μαζί με την Kylie την κίνηση της Kim στήριξε η πρώην κριτής του βρετανικού  X Factor Sharon Osbourne, ο Nathan Henry και η Emily Ratajkowski που ακολούθησαν και αυτοί τα βήματα της Κιμ.

Το σίγουρο είναι πως η Kim Kardashian κατάφερε να κάνει όλον τον πλανήτη να μιλά για εκείνη και τους πάντες να την αντιγράψουν για μια ακόμη φορά.

(Πηγή: TheSun)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα