Πολωνία: Δύο ερωτευμένα γαϊδουράκια κέρδισαν το δικαίωμα να ζευγαρώνουν δημόσια

Poznañ, 25.09.2014. Os³y z poznañskiego zoo, Napoleon (C) i Antonina (P) oraz m³ody Tadeusz, zosta³y z powrotem wpuszczone na wspólny wybieg, 25 bm. w Poznaniu. Dzieñ wczeniej zosta³y rozdzielone po interwencji radnej Prawa i Sprawiedliwoci Lidii Dudziak po tym, jak kopulowa³y na oczach zwiedzaj¹cych ogród zoologiczny dzieci. (zuz) PAP/Jakub Kaczmarczyk
Poznañ, 25.09.2014. Os³y z poznañskiego zoo, Napoleon (C) i Antonina (P) oraz m³ody Tadeusz, zosta³y z powrotem wpuszczone na wspólny wybieg, 25 bm. w Poznaniu. Dzieñ wczeniej zosta³y rozdzielone po interwencji radnej Prawa i Sprawiedliwoci Lidii Dudziak po tym, jak kopulowa³y na oczach zwiedzaj¹cych ogród zoologiczny dzieci. (zuz) PAP/Jakub Kaczmarczyk PAP

Ο Ναπολέων και η Αντονίνα κέρδισαν την εύνοια του Δημοτικού Συμβουλίου, σε πείσμα δημοτικής συμβούλου

Μέσα σε ένα κύμα ιλαρότητας που κατέκλυσε την Πολωνία, ο Ναπολέων και η Αντονίνα, δύο γαϊδουράκια του ζωολογικού κήπου του Πόζναν, κέρδισαν το δικαίωμα να ζευγαρώνουν δημόσια, το οποίο θέλησε να τούς αφαιρέσει μία δημοτική σύμβουλος της πόλης.

Το ζήτημα ετέθη όταν δύο μητέρες διαμαρτυρήθηκαν για το θέαμα που προσέφεραν στα παιδιά τους που έπαιζαν στη γειτονική παιδική χαρά οι έρωτες του ζευγαριού. Την διαμαρτυρία τους υιοθέτησε και υποστήριξε η δημοτική σύμβουλος του κόμματος της αντιπολίτευσης PiS Λίντια Ντούτζιακ.

Η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου έσπευσε να εγκαταστήσει έναν φράχτη ανάμεσα στον Ναπολέοντα και την Αντονίνα, που ζουν εδώ και δέκα χρόνια μαζί και είναι γονείς έξι παιδιών.

Όμως τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης, που σπανίως αφήνουν ευκαιρία να γελοιοποιήσουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας, υιοθέτησαν την υπόθεση προκαλώντας κύμα συμπάθειας της πολωνικής κοινής γνώμης για τους δύο ερωτευμένους.

Ειδικοί μίλησαν για τις αρνητικές συνέπειες της καταπίεσης της λίμπιντο στην ψυχική κατάσταση των γαϊδουριών, ιδιαίτερα στην περίπτωση των αρσενικών, ενώ ένα κείμενο που κυκλοφόρησε στο Ιντερνετ και ζητεί την επανένωση των δύο ζώων συγκέντρωσε χιλιάδες υπογραφές.

Την Πέμπτη, η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου υποχώρησε. Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook καλεί το κοινό να έρθει στον κήπο για να διαπιστώσει ότι τα δύο γαϊδουράκια είναι και πάλι μαζί και ευτυχισμένα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network