"Πολυδάχτυλη" γάτα σώζει καταφύγιο ζώων

"Πολυδάχτυλη" γάτα σώζει καταφύγιο ζώων

Στις ΗΠΑ μία γάτα με το ξεχωριστό της προσόν βοηθά κέντρο ζώων να παραμείνει ανοικτό. Έχει μετατραπεί σε ατραξιόν, αυξάνοντας τον αριθμό των επισκεπτών

Στην Αμερική μία γάτα διαφορετική από τις υπόλοιπες βοηθά το καταφύγιο ζώων που μέχρι στιγμής στεγάζεται στο Ουισκόνσιν να συγκεντρώσει χρήματα, ώστε να μεταφερθεί σε ένα καινούριο κτίριο.

Η γατούλα που ονομάζεται Daniel, έχει δύο παραπάνω δάχτυλα σε κάθε πατούσα της ως αποτέλεσμα μίας μετάλλαξης γνωστή και ως "πολυδαχτυλισμός". Συνήθως, οι γάτες έχουν συνολικά 18 δάχτυλα, σε αντίθεση με την Daniel που έχει 26.

Έτσι, το καταφύγιο ζώων, του οποίου το ενοίκιο αναμένεται να διπλασιαστεί στον προσεχή Ιανουάριο, ζήτησε από τον κόσμο μικρές δωρεές των 20 ευρώ για κάθε δαχτυλάκι της πανέμορφης γάτας .

Μέχρι στιγμής το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 64.225 ευρώ χάρη στην Daniel, την οποία βρήκε η υπεύθυνη σε έναν χώρο κράτησης ζώων, όταν πήγε να παραλάβει μία άλλη γάτα.

Το καταφύγιο που παίρνει υπό την προστασία του ζώα, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκάζονταν σε ευθανασία, με ανακοίνωσή του δήλωσε, πως δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στην αύξηση του ενοικίου.

Γι αυτό, αναζητούσε χρήματα, ώστε να μπορέσει να αγοράσει ένα νέο χώρο για μόνιμη εγκατάσταση και τώρα με την βοήθεια από τις μεγαλόκαρδες δωρεές έχει την δυνατότητα να το πραγματοποιήσει.

SHARE:

24Media Network