Ρεπόρτερ μάχεται με τον τυφώνα Φλόρενς ενώ πίσω του άλλοι περπατούν χαλαροί

Ρεπόρτερ δεν μπορεί να σταθεί όρθιος στον τυφώνα Φλόρενς ενώ πίσω του περπατούν απτόητοι
Ρεπόρτερ δεν μπορεί να σταθεί όρθιος στον τυφώνα Φλόρενς ενώ πίσω του περπατούν απτόητοι YOUTUBE

Ο ρεπόρτερ αξίζει Όσκαρ αφού κατά τη διάρκεια live μετάδοσης φαίνεται να παρασέρνεται από τους ισχυρούς ανέμους. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Τι ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Ο τυφώνας Φλόρενς συνεχίζει να προκαλεί χάος στις ανατολικές ΗΠΑ, με τους παρουσιαστές του καιρού, τους μετεωρολόγους, τους ρεπόρτερ και τους κυνηγούς κυκλώνων να έχουν σπεύσει στις περιοχές που βρίσκονται στην πορεία του για να δουν από κοντά το φαινόμενο.

Ένας τέτοιος ρεπόρτερ κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, καθώς η αντίδρασή του στις καιρικές συνθήκες ήταν κάτι περισσότερο από έντονη. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, φαίνεται ο εν λόγω ρεπόρτερ του Weather Channel να παλεύει κόντρα στους φαινομενικά ισχυρούς ανέμους να κρατηθεί όρθιος και στη θέση του. Την ίδια ώρα πίσω του περπατούν δύο άνδρες, οι οποίοι, όμως δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα...

ADVERTISING

Μετά τον χαμό που έγινε, το Weather Channel έκανε την ακόλουθη δήλωση στο BuzzFeed: "Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα δύο άτομα στο βάθος περπατούν στο τσιμέντο και ο Μάικ Σέιντελ προσπαθεί να κρατηθεί όρθιος σε υγρό χορτάρι, όντας στον αέρα μέχρι τη 01:00 και αναμφισβήτητα έχει εξαντληθεί".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network