#RoyalWedding: Τα τρολ, οι ευχές και η “ήττα” Γουίλιαμ στη μάχη των social media

#RoyalWedding: Τα τρολ, οι ευχές και η “ήττα” Γουίλιαμ στη μάχη των social media
Οι νεόνυμφοι Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ αποχωρούν από το κάστρο του Γουίνσδορ AP

Σχεδόν 6 εκατομμύρια tweets για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, που ξεπέρασε εκείνον του αδερφού του. Πρώτο trend η γαλαζοαίματη τελετή και στην Ελλάδα

Σχεδόν έξι εκατομμύρια tweets αναρτήθηκαν το Σάββατο για τον γάμο μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ, πολύ περισσότερα από αυτά που αφορούσαν τον γάμο του μεγαλύτερου αδελφού του, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με την εταιρεία Visibrain. Τα περιπαικτικά tweet στα οποία το ελληνικό κοινό φαίνεται να είναι “μανούλα” έπαιρναν και έδιναν.

Από τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) ως τις 21:00 το βράδυ είχαν γίνει 5.958.397 αναρτήσεις σε όλο τον κόσμο για το γεγονός, εκ των οποίων σχεδόν 4,5 εκατομμύρια με το hashtag #RoyalWedding, διευκρίνισε η εταιρεία που ειδικεύεται στην παρακολούθηση των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

Το ίδιο διάστημα στις 29 Απριλίου 2011, ημέρα του γάμου του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, είχαν αναρτηθεί 1.774.435 tweets, πρόσθεσε η Visibrain.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα