Σάλος στη Βρετανία: Όταν ο Χάρι “μάλωσε” τη Μέγκαν

Σάλος στη Βρετανία: Όταν ο Χάρι “μάλωσε” τη Μέγκαν
Στιγμιότυπο από το βίντεο

Στο βίντεο με το πριγκιπικό ζεύγος γινόμαστε μάρτυρες της αμήχανης στιγμής που ο πρίγκιπας Χάρι "μαλώνει" τη σύζυγό του.

Ένα βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ σε αμήχανη στιγμή, έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας έναν μικρό χαμό.

Στο επίμαχο βίντεο βλέπουμε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ σε ετήσια εκδήλωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Χάρι στη αρχή φαίνεται να κοιτάζει πίσω και να μιλάει σε κάποιον που δεν βλέπουμε, όταν η Δούκισσα του Σάσεξ γυρίζει και του λέει κάτι. Δευτερόλεπτα αργότερα εκείνη ξαναγυρνάει προς τον πρίγκιπα που φαίνεται να της λέει πολύ αυστηρά “Γύρνα μπροστά” καθώς και εκείνος γυρίζει προς τα πλήθη με σκληρή έκφραση.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η Μέγκαν φαινόταν τσαντισμένη, ενώ άλλοι είπαν ότι φαινόταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Σύμφωνα με ειδικό στο διάβασμα χειλιών της DailyMail, ο πρίγκιπας φέρεται να είπε στη Μέγκαν την πρώτη φορά που εκείνη γύρισε “Ναι, σωστά” και μετά όταν γύρισε για δεύτερη φορά της είπε “γύρνα μπροστά.. κοίτα”.

Η συνομιλία αυτή καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο, στη διάρκεια των εντυπωσιακών εκδηλώσεων για τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, ακριβώς πριν ξεκινήσει ο εθνικός ύμνος της Αγγλίας. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο η βασιλική οικογένεια πρέπει να κοιτάζει μπροστά όσο παίζεται ο ύμνος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα