Στο νοσοκομείο μετά από 3ωρο οργασμό

Στο νοσοκομείο μετά από 3ωρο οργασμό

Από τον Παράδεισο στην κόλαση, βρέθηκε μια νεαρή Αμερικανίδα. Μετά από σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό της δεν μπορούσε να σταματήσει τη σεξουαλική της διέγερση. Δείτε τι δήλωσε (Vid)

Δραματικές στιγμές έζησε η  Liz από το  Seattle μετά από παρατεταμένο οργασμό. Η ιστορία της έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή "Sex sent me to the ER", ("Το σεξ με έστειλε στα επείγοντα"), που προβάλλεται στο σταθμό TLC.

Στην εκπομπή ο φίλος της Eric, εκμυστηρεύτηκε στο κοινό, ότι η φίλη του οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από οργασμό διάρκειας... 3 ωρών.

Όλα ξεκίνησαν ένα πρωινό, όταν ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Αντί όμως ο οργασμός της Liz να κρατήσει λίγα δευτερόλεπτα, κράτησε ένα τρίωρο.

Η νεαρή υποστήριξε ότι ενώ ο εραστής της ετοιμαζόταν κανονικά για να πάει στη δουλειά του, εκείνη συνέχισε να νιώθει ότι βρίσκεται στον… παράδεισο.

Στο νοσοκομείο μετά από 3ωρο οργασμό

Ωστόσο, ενώ περνούσε η ώρα για την νεαρή Αμερικανίδα, βρέθηκε από τον Παράδεισο στην κόλαση, καθώς η σεξουαλική διέγερση δεν την εγκατέλειπε.

"Σηκώθηκα από το κρεβάτι, χοροπηδούσα πάνω κάτω, ήπια νερό, ήπια κρασί για να  ηρεμήσω, αλλά τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα για να σταματήσω τον οργασμό", δήλωσε η Liz.

Όταν πια έβλεπε ότι δε μπορούσε να κάνει τίποτα, ο Eric την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί βρήκαν τον τρόπο, να την ηρεμήσουν.

Λεπτομέρειες για το πώς τα κατάφεραν οι γιατροί, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ το ζευγάρι ακόμα αναρωτιέται τι συνέβη εκείνο το πρωί. Η Liz πάντως θα το θυμάται για πάντα.

(Πηγή:Metro.co.uk)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Woman Rushed To Hospital After

SHARE:

24Media Network