Τα one size προφυλακτικά είναι μικρά για τη Ζιμπάμπουε

IMAGE DISTRIBUTED FOR AIDS HEALTHCARE FOUNDATION - AIDS Healthcare Foundation condoms during a Valentines's Day press conference to introduce a statewide law requiring condom use by adult film performers, Thursday, Feb. 14, 2013, in Los Angeles. (Bret Hartman /AP Images for AIDS Healthcare Foundation)
IMAGE DISTRIBUTED FOR AIDS HEALTHCARE FOUNDATION - AIDS Healthcare Foundation condoms during a Valentines's Day press conference to introduce a statewide law requiring condom use by adult film performers, Thursday, Feb. 14, 2013, in Los Angeles. (Bret Hartman /AP Images for AIDS Healthcare Foundation) AP IMAGES FOR AIDS HEALTHCARE FOUNDATION

Ο Υπουργός Υγείας της Zimbabwe ζήτησε από τοπικούς επιχειρηματίες να ασχοληθούν με την παραγωγή προφυλακτικών, γιατί οι εισαγωγές δεν ικανοποιούν όλους τους πελάτες.

O Yπουργός Υγείας της Zimbabwe, David Parirenyatwa ζήτησε από τις κατασκευάστριες εταιρίες της χώρας να ασχοληθούν με την παραγωγή προφυλακτικών, υποστηρίζοντας πως οι εισαγωγές που γίνονται από την Κίνα δεν εξυπηρετούν. Γιατί; Διότι, όπως είπε και σας το μεταφέρουμε "τα προφυλακτικά που εισάγωγουμε είναι πολύ μικρά για τον τοπικό πληθυσμό".

Ο Parirenyatwa τοποθετήθηκε επί του θέματος την περασμένη εβδομάδα, σε ένα event που αφορούσε το ασφαλές σεξ και έγινε στην πρωτεύουσα Harare. Μολονότι η χώρα έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά φορέων του ιού HIV και AIDS στον κόσμο (το 13.5% των ενηλίκων), τα περισσότερα εκ των προφυλακτικών που χρησιμοποιούνται είναι εισαγωγές από την Κίνα. "Οι νέοι τώρα έχουν ένα συγκεκριμένο προφυλακτικό που τους αρέσει, αλλά που δεν φτιάχνουμε εμείς.

Το εισάγωγουμε και έχουμε πολλά παράπονα, σύμφωνα με τα οποία τα μεγέθη είναι πολύ μικρά". Κάλεσε λοιπόν, τοπικούς... παραγωγούς να ασχοληθούν με το θέμα "ώστε να έχουμε τα δικά μας προφυλακτικά. Αν θες να είσαι μεγάλος επιχειρηματίας, τότε ασχολείσου με αυτό".

Οι Κινέζοι ενημερώθηκαν για τις δηλώσεις και η απάντηση τους ήταν άμεση: ειδοποίησαν πως έχουν ως στόχο να παράξουν προφυλακτικά σε διάφορα μεγέθη, ώστε να αφήσουν όλους τους πελάτες ικανοποιημένους. Τόνισαν ότι έχουν αρχίσει ήδη τις έρευνες, με στοιχεία χρηστών στην περιοχή, ώστε να προετοιμαστούν για τα μελλοντικά προϊόντα.

Πηγή: RT

SHARE:

24Media Network