Τα πιο παράξενα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας

Τα πιο παράξενα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας

Μερικές φορές παίζεις ένα παιχνίδι και αναρωτιέσαι για τον δημιουργό του. Μα καλά, τι ακριβώς σκεφτόταν όταν το έφτιαχνε; Τα παρακάτω παιχνίδια περιέχουν αίμα, nazi zombies και... φραντζόλες ψωμιού (Pics)

Επιμέλεια: Βασίλης Καμακάρης

Το IGN Greece συνεχίζει το αφιέρωμα του σχετικά με περίεργα παιχνίδια, που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και έμειναν στις καρδιές μας για την διαφορετικότητα αλλά και τον ιδιότροπο χαρακτήρα τους.

Αφού λοιπόν στο  πρώτο μέρος αναλύσαμε τα πιο προφανή, ας μπούμε τώρα λίγο στα βαθιά....

Viscera Cleanup Detail

Τα πιο παράξενα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας

Όταν παίζουμε ένα παιχνίδι αγαπάμε απίστευτα να γεμίζει η πιστά με αμέτρητες splaterιές και διαμελισμένα πτώματα. Τι γίνεται όμως, άμα κάποιος μας πει να καθαρίσουμε αυτό το χάλι; Το Viscera Cleanup Detail μας βάζει σε αυτή την αγγαρεία, καθαρίζοντας ένα δωμάτιο, που τύποι όπως ο Doom Guy ή ο Duke Nukem είχαν περιποιηθεί για εμάς.

Φυσικά, δεν μείναμε μόνο σε αυτό, μιας και το συνεργείο καθαρισμού επεκτάθηκε στο σπίτι του Αγίου Βασίλη, αλλά και στον κόσμο του Shadow Warrior, που εκεί τουλάχιστον τσεπώναμε και κάνα ψιλό.

Yandere Simulator

Τα πιο παράξενα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας

Τα Anime μας έχουν διδάξει ένα σοφό μάθημα: Αν αγαπάς πραγματικά και είσαι ικανός να λερώσεις τα χεριά σου, τότε δεν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου.

Με αυτό τον τρόπο το Yandere Simulator, περιστρέφετε γύρω από το πάθος μια νεαρής μαθήτριας που για την διεκδίκηση του εκλεκτού της καρδιάς της, εξαφανίζει από προσώπου γης οποιοδήποτε πονηρό θηλυκό κυκλοφορεί και τολμά να κοιτάξει τον έρωτα της σε απόσταση βολής – κάτι σαν SchoolShooter της Αμερικής αλλά γεμάτο ρομάντζο.

Mister Mosquito

Τα πιο παράξενα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας

Η Eidos πάντα μας πρόσφερε δυνατά games και αγαπημένες σειρές, σπάζοντας αυτή την ρουτίνα με το Mister Mosquito.

Στο Mister Mosquito αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός μικρού κουνουπιού, κάνοντας ότι θα έκανε ένα έντομο για να ζήσει τίμια την ζωή του… Πίνοντας αίμα! Για να ικανοποιηθεί όμως η δίψα μας θα πρέπει να περάσουμε απαρατήρητοι από ένα ανυποψίαστο θύμα δίχως να γίνουμε αντιληπτοί.

I am Bread

Τα πιο παράξενα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας

Το ψωμί είναι κομμάτι της διατροφής μας, αλλά και της διασκέδασης μας στο gaming.

Στο I am Bread καλούμαστε να κόψουμε μια φραντζόλα σε τοστ και παράλληλα να μεταφέρουμε τις φέτες, με τον καλύτερο τρόπο, μέχρι το τελικό σημείο ώστε να ψηθούν. Εκτός των τοστ, έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε και αλλά είδη ψωμιού και να ολοκληρώσουμε διάφορα challenges, μετατρέποντας μια κουζίνα σε εμπόλεμη ζώνη.

Ναι, δεν φέρνουν μόνο τα μικρά παιδιά την καταστροφή.

South Park: The Stick of Truth

Τα πιο παράξενα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας

Και η πρωτιά πάει στο δημιούργημα των Matt Stone και Trey Parker!

To South Park: The Stick of Truth μας ταξιδεύει στον φανταστικό και θεότρελο κόσμο του South Park, με το new kid να πρέπει να ανακτήσει για τον Grand Wizard Cartman, το περιβόητο Stick of Truth για να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στα βασίλεια. Για να πετύχει την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς, θα αντιμετωπίσει τα αντίπαλα στρατόπεδα, εξωγήινους, Μογγόλους, Nazi zombies, καναδέζικα οροθετικά ζώα και πολλά αλλά, με οποίον παράλογο τρόπο μπορεί και όπλα που χτυπάνε αμέσως στο μυαλό ενός άντρα.

Εσείς ποια παιχνίδια ξεχωρίσατε; ​

Ο Καμακάρης Βασίλης (Eniantas) είναι φανατικός Gamer, συλλέκτης και συντάκτης στοIGN  Greece. Όταν δεν θυσιάζει τα χρήματά του στο όνομα του Gaben, μπορείτε να τον βρείτε σε  FacebookSteam και  PSN.

Διαβάστε ακόμα στο gr.ign:

Αν τα παιδικά ήταν αληθινά: Pokemon

Νέα αποστολή από το Assassin's Creed Syndicate - IGN First

Συνέντευξη με την Chasing Carrots + Giveway

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι πιο παράξενοι Football Managers

Παράξενες θεωρίες συνωμοσίας στον κόσμο των Video Games

Μήπως τα video games του '80 ήταν καλύτερα;

SHARE:

24Media Network