Το ‘πονηρό’ σχόλιο της Γερμανού στο twitter, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το ‘πονηρό’ σχόλιο της Γερμανού στο twitter, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου
Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού NDP Photos

Η παρουσιάστρια του ALPHA έδωσε την δική της τρολο-απάντηση σε ένα παιχνίδισμα με τις λέξεις που κατέληξε σε πάρτι στο twitter.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως στο twitter κρύβονται οι πιο δεινοί τρολο-χρήστες του διαδικτύου. Λογαριασμοί έτοιμοι να εξακοντίσουν την ατάκα που θα τους φέρει περισσότερα Like και Retweets. Είτε πρόκειται για σχόλιο επί της επικαιρότητας, σχολιασμό τηλεοπτικών εκπομπών, άσχετα, απλά και καθημερινά. Στον πειρασμό αυτής της ικανοποίησης του τουιτερά που σχολιάζει και επιβραβεύεται για την ευφυή του ατάκα έχει μπει πολλάκις και η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα Δεν Γίνεται» τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στον ALPHA, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό ενός τέτοιου εύθυμου και πονηρού κάπως tweet. «Να τα έχεις με προπονητή, να σου λέει ‘Έλα να σε προπονήσω’» έγραψε η “Καργιολάιν®” γεγονός που τσίγκλησε αστραπιαία τη Ναταλία Γερμανού. «Να τα έχεις με παρουσιάστρια να σου λέει έλα να στο παρουσιάσω».

Η κίνηση αυτή προκάλεσε βροχή απαντήσεων στο ίδιο μήκος… κύματος. Άλλες επιτυχημένες κι άλλες κάπως πιο ωμές θα λέγαμε. Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό προκάλεσε το ανάλογο “τσιριπιπί” (βλ. Χάρη – aka Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Dolce Vita).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα