Τραμπ 2014: Βόρεια Κορέα; Το τελευταίο μέρος στη Γη που θέλω να επισκεφτώ!

Τραμπ 2014: Βόρεια Κορέα; Το τελευταίο μέρος στη Γη που θέλω να επισκεφτώ!
Συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ με Κιμ Γιανγκ Ουν AP

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης Ντόναλντ Τραμπ με Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα στις 30 Ιουνίου, έρχεται στην επιφάνεια ένα τουίτ του Προέδρου των ΗΠΑ από το 2014.

Πολύ συχνά έρχονται στην επιφάνεια παλιά τουιτ του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο λίγοι θα περίμεναν ότι θα υπήρχε ένα στο οποίο ο Τραμπ δηλώνει ότι δεν θέλει ποτέ να πάει στη Βόρεια Κορέα.

Παρ’όλα αυτά ένα tweet από το 2014, στο οποίο ο Τραμπ εμπλέκει και τον διάσημο μπασκετμπολίστα Ντένις Ρόντμαν και δηλώνει ότι η Βόρεια Κορέα είναι το τελευταίο μέρος του κόσμου που θα ήθελε να ταξιδέψει, επανήλθε στη δημοσιότητα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε, μερικά λεπτά αργότερα από το προηγούμενο τουίτ, στις 8 Μαΐου του 2014, ότι ο Ρόντμαν ήταν είτε μεθυσμένος, είτε υπό την επήρεια ναρκωτικών ( όταν είχε αναφέρει ότι ο Τραμπ θα πάει στη Βόρεια Κορέα).

Τώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ επισκέφτηκε τη Βόρεια Κορέα, θαύμασε τα αξιοθέατα, αντάλλαξε χειραψίες με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά και δήλωσε ότι οι δύο τους έχουν χημεία, το δημοσίευμά του από το 2014 έχει γίνει Viral, ενώ όλο το τουίτερ γελάει μαζί του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα