ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

Κατά τους Αμερικανούς, η εξέλιξη των βαλλιστικών πυραύλων που φτιάχνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει φτάσει στο σημείο που να μπορούν να φτάσουν σε κάθε μέρος της ηπειρωτικής χώρας των ΗΠΑ.

H ατάκα του Μπάιντεν που 'ώθησε' τον Κιμ Γιονγκ Ουν σε εκτόξευση πυραύλου

Την Τετάρτη 24/3 ο Κιμ Γιονγκ Ουν πάτησε το κουμπί για την εκτόξευση δυο βαλλιστικών πυραύλων -με κατεύθυνση προς την Ιαπωνία. Είχε προηγηθεί δοκιμή που σχολιάστηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η σύζυγός του

Κιμ Γιονγκ Ουν: Δημόσια εμφάνιση της συζύγου του για πρώτη φορά εδώ και ένα χρόνο

Η Ρι Σολ Γιου είχε εξαφανιστεί για ένα χρόνο και είχαν δημιουργηθεί διάφορα σενάρια για την απουσία της. Εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της, Κιμ Γιονγκ Ουν, σε συναυλία.

Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν

Κορονοϊός: Η Κίνα έδωσε στον Κιμ Γιονγκ Ουν υποψήφιο εμβόλιο, όταν νόσησε

Αμερικανός αναλυτής γράφει πως η Κίνα έδωσε στον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ υποψήφιο εμβόλιο κατά της COVID-19, ωστόσο ορισμένο ειδικοί αμφιβάλλουν ότι ο ίδιος θα χρησιμοποιούσε ένα πειραματικό εμβόλιο.

Όταν έκλαψε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ζητώντας συγγνώμη στον λαό της Βόρειας Κορέας

Όταν έκλαψε ο Κιμ Γιονγκ Ουν - Γιατί ζήτησε συγγνώμη

Κατά τη διάρκεια της επιβλητικής στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο του κυβερνώντος κόμματος, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έκλαψε κατά την εκφώνηση του απολογητικού λόγου του.

Στρατιωτική παρέλαση στην Βόρεια Κορέα, 2018

Βόρεια Κορέα: Η μεγαλύτερη στρατιωτική παρέλαση με παρουσίαση νέου πυραύλου

Η Βόρεια Κορέα σχεδιάζει τη μεγαλύτερη στρατιωτική παρέλαση στην ιστορία της για την επέτειο του κόμματος, όπως αποδεικνύεται από δορυφορικές φωτογραφίες. Αναμένεται η πιθανή παρουσίαση του πιο εξελιγμένου πυρηνικού - πυραυλικού εξοπλισμού στον πλανήτη.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζει και βασιλεύει: Επανεμφανίστηκε σε κυβερνητική συνάντηση

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζει και βασιλεύει: Επανεμφανίστηκε σε κυβερνητική συνάντηση

Ο ηγέτης της Βόρεας Κορέας επανεμφανίστηκε σε σύσκεψη του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με τα μέτρα για τον κορονοϊό αλλά και τον τυφώνα που αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές της χώρας. Διαψεύσθηκαν οι φήμες που τον ήθελαν σε κώμα.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν

Σε κατάσταση "ύψιστου συναγερμού" η Β. Κορέα: Πρώτο ύποπτο κρούσμα

Εάν το τεστ βρεθεί θετικό, αυτό θα είναι το πρώτο επίσημα αναγνωρισμένο κρούσμα στη Β. Κορέα, όπου η υποδομή του συστήματος υγείας είναι ιδιαίτερα ανεπαρκής για την αντιμετώπιση μιας τέτοιας επιδημίας.

Ο Kim Jong Un

Κιμ Γιονκ Ουν: Σπάνια επανεμφάνιση για να πει ότι η Βόρεια Κορέα δεν έχει κορονοϊό

Παρόλο που η απομονωμένη χώρα δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα κρούσμα Covid-19, το υπουργείο δημόσιας υγείας της χώρας ανέφερε ότι και οι 922 άνθρωποι που έχουν εξετασθεί μέχρι στιγμής διαγνώστηκαν αρνητικοί στον ιό.

Η ισχυρή αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιο Γιονγκ

Η Βόρεια Κορέα απειλεί με αποστολή στρατού στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη

Ο στρατός της Βόρειας Κορέας προειδοποιεί πως είναι έτοιμος να εισβάλλει στην Αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη, καθώς η Νότια Κορέα "απέτυχε να σταματήσει την προπαγάνδα με τα φυλλάδια".

Επανεμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε και έκοψε και κορδέλα

Το θρίλερ με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν, φαίνεται πως έλαβε τέλος. Όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, επανεμφανίστηκε και εγκαινίασε εργοστάσιο κοντά στην Πιονγιάνγκ.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Κιμ Γιονγκ Ουν: Φωτογραφίες με πολυτελή σκάφη "δείχνουν" διακοπές

Νέες δορυφορικές εικόνες από το παραθαλάσσιο θέρετρο Ουονσάν δείχνουν πολυτελή σκάφη στην περιοχή ενώ κατέγραψαν κινήσεις που υποδηλώνουν ότι ο ηγέτης της Β. Κορέας είναι κοντά.