ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

Οι δύο Κορέες συμφώνησαν να επαναφέρουν σε λειτουργία τους διαύλους επικοινωνίας τους

Βόρεια και Νότια Κορέα επικοινωνούν ξανά

Η Βόρεια Κορέα είχε αναστείλει μονομερώς τη λειτουργία των διαύλων επικοινωνίας τον Ιούνιο του 2020, εξαιτίας της οργής που της προκάλεσε η αποστολή τυπωμένου προπαγανδιστικού υλικού από αντικαθεστωτικούς στη Νότια Κορέα.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, στις 30 Ιουνίου, στο εβδομαδιαίο κήρυγμα.

O Πάπας Φραγκίσκος ετοιμάζεται για τη Βόρειο Κορέα

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Βατικανού ενημέρωσε πως ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Νοτίου Κορέας, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, για να προγραμματίσουν το ταξίδι στου Πάπα Φραγκίσκου στη Βόρειο Κορέα.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καθαιρεί αξιωματούχους έπειτα από "σοβαρό συμβάν"

Δεν παρατέθηκε απολύτως καμία λεπτομέρεια: ούτε ο αριθμός των Βορειοκορεατών αξιωματούχων που καθαιρέθηκαν λόγω σφαλμάτων ή παραλείψεων στην άσκηση των καθηκόντων τους, ούτε η φύση του συμβάντος.

Απώλεια βάρους για τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Βόρεια Κορέα: "Κλαυθμός και οδυρμός" για την απώλεια βάρους του Κιμ Γιονγκ Ουν

Οι Βορειοκορεάτες ανησυχούν για την απώλεια βάρους του Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ. Τα πρώτα σχόλια για την εμφάνιση και την υγεία του ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται τόσο "για διάλογο όσο και για σύγκρουση" με τις ΗΠΑ

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν υπογράμμισε την ανάγκη "να προετοιμαστούμε τόσο για τον διάλογο όσο και για τη σύγκρουση, ιδίως να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τη σύγκρουση".

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παραδέχθηκε την "τεταμένη" διατροφική κατάσταση στη Βόρεια Κορέα

Η Βόρεια Κορέα, η οικονομία της οποίας έχει πληγεί από τις πολλές διεθνείς κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί λόγω των πυρηνικών και βαλλιστικών της προγραμμάτων, αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρές ελλείψεις τροφίμων.

Οι Black Pink είναι εκ των πλέον δημοφιλών 'εξαγώγιμων προϊόντων' της K-Pop σε όλον τον πλανήτη.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ποινικοποίησε την K-pop με ποινές που φτάνουν έως την εκτέλεση

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πέρασε ακόμα πιο αυστηρούς νόμους, για όσους παραβάτες επιμένουν να ακούν K-pop μουσική. Η πενταετής φυλάκιση γίνεται 15ετης, ενώ οι λαθρέμποροι κινδυνεύουν με εκτέλεση.

O ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν

Αδυνατισμένος ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην πρώτη του εμφάνιση μετά από ένα μήνα - Φήμες για την υγεία του

Πολύ πιο αδύνατος φαίνεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από ένα μήνα. Αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του ή απλώς έκανε δίαιτα;

Επτακόσια παιδιά που δεν έχουν γονείς ρισκάρουν 'εθελοντικά' τη ζωή τους 'για το καλό της Βορείου Κορέας'.

Ορφανά παιδιά της Βόρειας Κορέας "επέλεξαν" να εργαστούν σε ανθρακωρυχείο, εργοστάσια και δάση

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του πρακτορείου ειδήσεων της Βορείου Κορέας, 700 έφηβοι της χώρας που δεν έχουν γονείς "θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, για να επιστρέψουν το ένα εκατομμυριοστό της αγάπης που τους έχει δείξει το κόμμα".

O Kιμ Γιονγκ Ουν, σε εμφάνιση του στην κρατική τηλεόραση της Βορείου Κορέας, το Μάρτιο του 2021 -μετά την εκτόξευση του πρώτου βαλιστικού πυραύλου αφότου έγινε Πλανητάρχης ο Τζο Μπάιντεν.

Joo Seong-ha: "Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε μαέστρο ορχήστρας"

Δημοσιογράφος της Νοτίου Κορέας αποκάλυψε την εντολή του Κιμ Γιονγκ Ουν για εκτέλεση μαέστρου ορχήστρας και την απαίτηση των μελών αυτής να περάσουν δίπλα από το πτώμα. Ποιο ήταν το έγκλημα του μαέστρου.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Κιμ Γιονγκ Ουν: Στο οικογενειακό μαυσωλείο για την επέτειο γενεθλίων του παππού του

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, μαζί με τη σύζυγο και την αδερφή του, τίμησε την επέτειο της γέννησης του παππού του και ιδρυτή της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν

H ατάκα του Μπάιντεν που 'ώθησε' τον Κιμ Γιονγκ Ουν σε εκτόξευση πυραύλου

Την Τετάρτη 24/3 ο Κιμ Γιονγκ Ουν πάτησε το κουμπί για την εκτόξευση δυο βαλλιστικών πυραύλων -με κατεύθυνση προς την Ιαπωνία. Είχε προηγηθεί δοκιμή που σχολιάστηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η σύζυγός του

Κιμ Γιονγκ Ουν: Δημόσια εμφάνιση της συζύγου του για πρώτη φορά εδώ και ένα χρόνο

Η Ρι Σολ Γιου είχε εξαφανιστεί για ένα χρόνο και είχαν δημιουργηθεί διάφορα σενάρια για την απουσία της. Εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της, Κιμ Γιονγκ Ουν, σε συναυλία.

Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν

Κορονοϊός: Η Κίνα έδωσε στον Κιμ Γιονγκ Ουν υποψήφιο εμβόλιο, όταν νόσησε

Αμερικανός αναλυτής γράφει πως η Κίνα έδωσε στον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ υποψήφιο εμβόλιο κατά της COVID-19, ωστόσο ορισμένο ειδικοί αμφιβάλλουν ότι ο ίδιος θα χρησιμοποιούσε ένα πειραματικό εμβόλιο.

Όταν έκλαψε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ζητώντας συγγνώμη στον λαό της Βόρειας Κορέας

Όταν έκλαψε ο Κιμ Γιονγκ Ουν - Γιατί ζήτησε συγγνώμη

Κατά τη διάρκεια της επιβλητικής στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο του κυβερνώντος κόμματος, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έκλαψε κατά την εκφώνηση του απολογητικού λόγου του.

Στρατιωτική παρέλαση στην Βόρεια Κορέα, 2018

Βόρεια Κορέα: Η μεγαλύτερη στρατιωτική παρέλαση με παρουσίαση νέου πυραύλου

Η Βόρεια Κορέα σχεδιάζει τη μεγαλύτερη στρατιωτική παρέλαση στην ιστορία της για την επέτειο του κόμματος, όπως αποδεικνύεται από δορυφορικές φωτογραφίες. Αναμένεται η πιθανή παρουσίαση του πιο εξελιγμένου πυρηνικού - πυραυλικού εξοπλισμού στον πλανήτη.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζει και βασιλεύει: Επανεμφανίστηκε σε κυβερνητική συνάντηση

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζει και βασιλεύει: Επανεμφανίστηκε σε κυβερνητική συνάντηση

Ο ηγέτης της Βόρεας Κορέας επανεμφανίστηκε σε σύσκεψη του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με τα μέτρα για τον κορονοϊό αλλά και τον τυφώνα που αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές της χώρας. Διαψεύσθηκαν οι φήμες που τον ήθελαν σε κώμα.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν

Σε κατάσταση "ύψιστου συναγερμού" η Β. Κορέα: Πρώτο ύποπτο κρούσμα

Εάν το τεστ βρεθεί θετικό, αυτό θα είναι το πρώτο επίσημα αναγνωρισμένο κρούσμα στη Β. Κορέα, όπου η υποδομή του συστήματος υγείας είναι ιδιαίτερα ανεπαρκής για την αντιμετώπιση μιας τέτοιας επιδημίας.

Ο Kim Jong Un

Κιμ Γιονκ Ουν: Σπάνια επανεμφάνιση για να πει ότι η Βόρεια Κορέα δεν έχει κορονοϊό

Παρόλο που η απομονωμένη χώρα δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα κρούσμα Covid-19, το υπουργείο δημόσιας υγείας της χώρας ανέφερε ότι και οι 922 άνθρωποι που έχουν εξετασθεί μέχρι στιγμής διαγνώστηκαν αρνητικοί στον ιό.

Η ισχυρή αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιο Γιονγκ

Η Βόρεια Κορέα απειλεί με αποστολή στρατού στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη

Ο στρατός της Βόρειας Κορέας προειδοποιεί πως είναι έτοιμος να εισβάλλει στην Αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη, καθώς η Νότια Κορέα "απέτυχε να σταματήσει την προπαγάνδα με τα φυλλάδια".