Τρόλαρε το μοντέλο αδερφό της, φωτογραφίζοντας τον ανιψιό του στις ίδιες πόζες

Τρόλαρε το μοντέλο αδερφό της, φωτογραφίζοντας τον ανιψιό του στις ίδιες πόζες

Ο ελληνικής καταγωγής Αριστοτέλης, μοντέλο και personale trainer στη Νέα Υόρκη δεν περίμενε ποτέ πως θα βρει ένα copycat στο πρόσωπο του ίδιου του αξιολάτρευτου ανιψιού. Η "οργανωμένη παγίδα" που έστησε η αδερφή του

Ο Αριστοτέλης Πολίτης είναι μοντέλο και personal trainer με βάση του τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Ο ελληνικής καταγωγής άνδρας έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις, ενώ πολλές από τις σέξι πόζες του κοσμούν και το λογαριασμό του στο instagram. Η αδερφή του πάλι, θέλοντας να τον τρολάρει έβαλε τον μικρό της μπόμπιρα, τον ανιψιό του να ποζάρει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και ο επαγγελματίας θείος του.

Θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω τον 18 μηνών πιτσιρίκο να ποζάρει με το πουκάμισο ανοιχτό και ξαπλωμένος στο πάτωμα, να κάνει κατακόρυφο ή να πίνει με λαχτάρα το ρόφημά του (γάλα εκείνος) όπως ο θείος του. Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffignton Post όταν η μαμά του και αδερφή του Πολίτη, Κατίνα, προσπαθούσε να του φορέσει ένα πουκάμισο. Ο μικρός δεν συνεργαζόταν και έτσι έμεινε με τα κουμπιά ξεκούμπωτα δίνοντας της την ιδέα.

"Ο αδερφός μου κι εγώ έχουμε πολύ καλή σχέση. Πάντα είχαμε αυτή τη σχέση μεγαλύτερης αδερφής, μικρότερου αδερφού, με πολύ πείραγμα" αναφέρει η ίδια. Έκτοτε η φωτογράφηση στο στιλ του θείου έγινε συνήθεια.

Δείτε και μόνοι σας

SHARE:

24Media Network