Τσακώθηκαν στον αέρα, γιατί ενοχλήθηκαν από ένα μωρό που έκλαιγε

Τσακώθηκαν στον αέρα, γιατί ενοχλήθηκαν από ένα μωρό που έκλαιγε

Μαλλιοτραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης, γιατί ενοχλήθηκαν από ένα μωρό που έκλαιγε και ζήτησαν από τη μητέρα να του κλείσει το στόμα (Pics+Vid)

Καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, στην οποία ένα μωρό ξέσπασε σε κλάματα με άλλες δυο γυναίκες να ζητούν από τη μητέρα να του κλείσει το στόμα για να σταματήσει, καθώς ενοχλούνταν από θόρυβο. Η απάντηση που έδωσε η μητέρα του μωρού ήταν αποστομωτική αφού άρχισε να τις χτυπάει για να σταματήσει τα παράπονά τους.

Η μητέρα με το μωρό ταξίδευαν από την Κίνα στο Χονγκ Γκογκ, όταν το μωρό άρχισε να κλαίει ξυπνώντας τις δύο γυναίκες που κάθονταν στις πίσω θέσεις, οι οποίες ζήτησαν από τη μητέρα να σταματήσει το παιδί της. 

Τσακώθηκαν στον αέρα, γιατί ενοχλήθηκαν από ένα μωρό που έκλαιγε

Σύμφωνα με τα κινέζικα μέσα ενημέρωσης, η μητέρα έχασε τη ψυχραιμία της από τα σχόλια των δύο γυναικών και τους απάντησε χτυπώντας τες.

Άλλοι επιβάτες της ίδιας πτήσης αναφέρουν, ότι τα σχόλια των δύο γυναικών ήταν απολύτως προσβλητικά και ιδιαίτερα για ένα αθώο μωρό. "Η μητέρα άρχισε να τους φωνάζει και πριν το καταλάβουμε χτύπησε τη μία γυναίκα, σε λίγα δευτερόλεπτα ξέσπασε μεγάλος καυγάς μεταξύ τους", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

"Άρχισαν να τσακώνονται τρομάζοντας περισσότερο το μωρό, μέχρι που επενέβησαν οι αεροσυνοδοί και τις χώρισαν", ανέφερε άλλος επιβάτης.

Πάντως, η εταιρία από τη πλευρά της δήλωσε ότι, "Δεν γίνεται να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες μας, όλοι πρέπει να σέβονται τους νόμους και τους άλλους επιβάτες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια κατά τη διάρκεια των πτήσεων".

Το περιστατικό συνέβη λίγες μόλις μέρες αργότερα που άλλος επιβάτης από την Κίνα άνοιξε την έξοδο κινδύνου κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του αεροπλάνου, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες και το πλήρωμα.

Σύμφωνα με τα κινέζικα μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας, που ταξίδευε για πρώτη φορά με αεροπλάνο, θέλησε να πάρει λίγο αέρα και για αυτό άνοιξε την έξοδο κινδύνου.

Πηγή: Mirror

SHARE:

24Media Network