Βίκυ Σταυροπούλου για την ακραία φάρσα του Πούμπουρα: “Μη βρίζετε την κόρη μου”

Βίκυ Σταυροπούλου για την ακραία φάρσα του Πούμπουρα: “Μη βρίζετε την κόρη μου”

Κάποιος προσπαθούσε να διαρρήξει το σπίτι και η Βίκυ έκανε ότι μπορούσε για να προστατέψει την κόρη της. Δείτε τι λέει on camera στη Δανάη Μπάρκα για το περιστατικό που δικαίως έγινε viral.

Το Best Friend’s Fear του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με… “πάταγο”. Αφορμή ήταν η αν μη τι άλλο “τραβηγμένη” φάρσα που σκάρωσε η εκπομπή στη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία ενορχηστρώθηκε με την κόρη της παρούσα.

Η Βίκυ ήταν σε ένα σπίτι στο Κορωπί και η φάρσα περιελάμβανε μια απρόσμενη επισκέπτρια, έναν άγνωστο έξω από το τζάμι και την είσοδο ενός “δολοφονικού” κλόουν με τσεκούρι μέσα στο σπίτι. Η μάσκα έκρυβε φυσικά τον Σάββα Πούμπουρα, με την ηθοποιό να κοψοχολιάζεται κυριολεκτικά.

Πολλοί έγραψαν στα social media πως η φάρσα ήταν κακόγουστη, άλλοι “έπαιξαν” με αναμενόμενα memes, όπως και να’χει όμως, το όλο βίντεο έγινε viral.

Η ίδια η Βίκυ Σταυροπούλου ωστόσο έδειξε να απολαμβάνει τις διαστάσεις που πήρε η φάρσα, κοινοποιώντας στα instagram stories της μερικά από τα πιο εμπνευσμένα memes που κυκλοφόρησαν.

 

 

 

 

Θυμηθείτε την ακραία φάρσα:

Η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, βρέθηκε στην παράσταση “Μαμά Ρόζα” στο θέατρο Αλίκη όπου πρωταγωνιστεί η μητέρα της και της ζήτησε να δώσει μια απάντηση για όλα τα παραπάνω, με τη Σταυροπούλου να απαντά σε βίντεο που αναρτήθηκαν και αυτά στα instagram stories της Δανάης.

Μάλιστα, η μητέρα αποκαλύπτει ότι έχει κάνει και πιο ακραίες φάρσες στο παιδί της, ενώ η Δανάη ομολογεί πως η ιδέα για τη φάρσα δεν ήταν τελικά δική της.

Η απολαυστική απάντηση της Βίκυς στην κόρη της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα