Βίντεο ακραίου καύσωνα: Στη Λάρισα τηγανίζουν αυγά στον ήλιο

Βίντεο ακραίου καύσωνα: Στη Λάρισα τηγανίζουν αυγά στον ήλιο

Ξεπέρασε τους 44 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος χθες στη Λάρισα σε μια από τις πιο καυτές ημέρες του καλοκαιριού. Τηγάνισαν αυγά και στην άσφαλτο στα Χανιά (Vids)

Ο Λαρισαίος οπερατέρ και χρήστης του διαδικτύου Πασχάλης Μάντης, έδωσε χθες στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο τείνει να γίνει viral.

Όπως γράφει στη λεζάντα που συνοδεύουν τα πλάνα που αναρτήθηκαν στο YouTube, η μέση θερμοκρασία στη Λάρισα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο κυμαίνεται από 38 μέχρι 43 βαθμούς ενώ στις πιο ακραίες μέρες καύσωνα, η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 49 βαθμούς.

Στο παρακάτω βίντεο, ο ίδιος αναφέρει ότι η θερμοκρασία κάτω από τον καυτό ήλιο φτάνει μέχρι και τους 60 βαθμούς κελσίου. Στα πλάνα ο ίδιος τοποθετεί ένα τηγάνι στο έδαφος, προσθέτει λίγο λάδι και σπάει το αυγό το οποίο στη συνέχεια τηγανίζεται σχεδόν σαν να είναι τοποθετημένο σε μάτι κουζίνας.

Παρόμοιο περιστατικό είδαμε και στα Χανιά όπου ο Αλέξης Μαρκουλάκης έριξε ένα αυγό στην καυτή άσφαλτο της εθνικής οδού την ώρα που η θερμοκρασία στην πόλη έφτανε στους 41 βαθμούς.

 

Βίντεο: pascal mantis / zarpa news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φεύγει ο καύσωνας και έρχονται βροχές

SHARE: