Βίντεο: Άνδρας σε βενζινάδικο βάζει κατά λάθος φωτιά στη σύζυγό του

Βίντεο: Άνδρας σε βενζινάδικο βάζει κατά λάθος φωτιά στη σύζυγό του

Σε κίνδυνο έβαλε τη ζωή της γυναίκας του, ένας Αμερικανός. Κρατούσε αναπτήρα κοντά στην αντλία της βενζίνης. Δείτε τι ακολούθησε (Vid)

Στα πρατήρια υγρών καυσίμων δεν πρέπει να χρησιμοποιεί αναπτήρα ή να ανάβει τσιγάρο. Μπορεί να μας φαίνεται αυτονόητη οδηγία, ωστόσο ο ήρωας της ιστορίας μας την αγνόησε, με αποτέλεσμα να... βάλει φωτιά στη γυναίκα του.

Ο 37χρονος Austin Dawkins από την Τζόρτζια των Η.Π.Α, τα έκανε όλα λάθος και η γυναίκα του, η Jessica είδε το χάρο με τα μάτια της.

Στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης φαίνεται ο 37χρονος να κρατά έναν αναπτήρα σε απόσταση αναπνοής από το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του.

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Οκτωβρίου όταν και σταμάτησε για να βάλει βενζίνη. Ωστόσο σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα η φωτιά από τον αναπτήρα εφάπτεται με τη βενζίνη και έτσι δεν αργεί να εξαπλωθεί και να κάψει τη σύζυγό του.

Η Jessica  έφερε εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στα άκρα της, στην πλάτη αλλά και στο κεφάλι.

Οι αρχές αναφέρουν πως  το χέρι του άνδρα μετατράπηκε σε μία φλεγόμενη μπάλα. Όπως φαίνεται στο βίντεο η προσπάθειά του να απομακρύνει το σωλήνα του ντεπόζιτου από τη φωτιά, έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Πηγή: Liveleak.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

husband AT PUMP

SHARE:

24Media Network